mustek36 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Witam, znajduje się w nielichej opresji, aż postanowiłem zarejestrować się u Was na forum. Od jakiegoś tygodnia męczę się nad zebraniem roweru full suspension dla mojej Lubej. Na wstępie chce podkreślić, że Panna waży niecałe 50 kilo i ma ogromne chęci do zjazdów (do zakupu roweru przekonała się sama, kiedy zobaczyła moją trasę zjazdową ze Ślęży ), złożyłem "kadłubek" mający po 10 cm skoku przód i tył. Większość części udało mi się już wybrać i zamówić, niestety nie mogę zdecydować się na wybór hamulców Czynnikiem zaporowym jest CENA szukamy czegoś w granicy max 450 zł, fundusze są typowo studenckie, więc im taniej tym lepiej - bez przesady jednak, szukamy również czegoś trwałego. Osobiście rozglądałem się za czymś pokroju SLXów albo niższych modeli shimano, ale wszystkie inne propozycje mile widziane W zamian obiecuje parę recenzji różnych części na których jeżdżę i zdjęć z nowego projektu rowerowego )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 SLX to jednak nie te pieniądze. Rozważ BR-M596. Zbierają dobre opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 15 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Tym bardziej ,że hamulce za ta kwotę były juz szeroko omawiane na Forum. Proszę poszukać,poczytać i wyciągnąć wnioski. Np Tu oraz Tu Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.