Skocz do zawartości

[hamulce hydrauliczne] pomoc w wyborze

mustek36

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, znajduje się w nielichej opresji, aż postanowiłem zarejestrować się u Was na forum.

Od jakiegoś tygodnia męczę się nad zebraniem roweru full suspension dla mojej Lubej.

Na wstępie chce podkreślić, że Panna waży niecałe 50 kilo i ma ogromne chęci do zjazdów (do zakupu roweru przekonała się sama, kiedy zobaczyła moją trasę zjazdową ze Ślęży :) ), złożyłem "kadłubek" mający po 10 cm skoku przód i tył.

Większość części udało mi się już wybrać i zamówić, niestety nie mogę zdecydować się na wybór hamulców :(

Czynnikiem zaporowym jest CENA szukamy czegoś w granicy max 450 zł, fundusze są typowo studenckie, więc im taniej tym lepiej - bez przesady jednak, szukamy również czegoś trwałego.

Osobiście rozglądałem się za czymś pokroju SLXów albo niższych modeli shimano, ale wszystkie inne propozycje mile widziane :)

W zamian obiecuje parę recenzji różnych części na których jeżdżę i zdjęć z nowego projektu rowerowego :)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...