Sajmon1243 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Witam, Jak w temacie, pękła mi obejma hamulca, ta część przedstawiona na zdjęciu ktoś ma pomysł co z tym zrobić, może ktoś ma taką część bo np hamulce poszły na złom a żal było wyrzucać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 np. tu: http://allegro.pl/zacisk-klamra-klamki-klamka-a2z-hayes-avid-formula-i2312702003.html Sam sklep mogę polecić. Kupowałem u nich klocki i było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 oryginalną obejmę da się dokupić w harfie. Będę tam w piątek. Odezwij sie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BFbiker Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 oryginalną obejmę da się dokupić w harfie. Będę tam w piątek. Odezwij sie na PW Można wiedzieć ile kosztuje taka oryginalna obejma? Mam taki sam problem jak autor tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 60zł dwie sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.