Skocz do zawartości

[spd] Pierwsza pomoc :)

malheureux

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Dzisiaj przyszły pedałki PD - M520 razem z blokami. No i tak: przykręciłam bloki do butów, założyłam prawy but i nie wiem jak mam wpiąć but w pedał. Próbowałam i nic. Naprężenie tej sprężyny to tak około pół śrubki jest wkręcone. Możecie mi jakoś pomóc tak od strony praktycznej? Jak to się robi, wpina i wypina? Bo nigdy z tym styczności nie miałam i nie wiem :(

Na pedale powinna być strzałka i ustaw tak aby było najsłabiej ( tą śrubą regulujesz wpięcie/wypięcie buta) Potem czubek bloku wkładasz w pedał i pchasz do przodu i potem naciskach - następuje charakterystyczny klik i but wpięty :) Aby wypiąć but przekręć nogą w lewo/prawo w zależności którą nogę chcesz wypiąć. Jeśli nie wiesz co i jak mogę zrobić ci zdjęcia :) W instrukcji też powinno być

koledzy a jak sie wyciąga zaślepke z podeszwy, mam takie buty http://allegro.pl/show_item.php?item=2337624663&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62 troche leciwy model i pod wkładką jest mocowanie na bloki i są otwory ale nie potrafie z podeszwy wyciągnąć zaślepek, jest na to jakis patent. ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...