Skocz do zawartości

[amortyzator przód] SR Suntour xct v2 2010 - luzy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dobra, czyli luz jak bd tak bd, nic sie nie da zrobic, tak?

a jezeli juz to co polecacie, do 300zł, zeby przetrwało przynajmniej 2 sezony i miało blokade skoku. 65% mojej jazdy to asfald/szutr, raz na jakis czas wjezdzam na "ciezkie ścieżki", typu Cross-country.

Gość voytec
Napisano

Jeśli będzie na V-kach powinien wytrzymać. XCR LO chodzi za jakieś 245zl więc nie tak drogo.

Napisano

Do 300zł tylko XCR. Ale nie zagwarantuję że wytrzyma 2 lata.

Jak sie go nie katuje, to wytrzyma sporo. Mam już drugi rok XCR-LO i wszystko dziala jak nalezy, czasami Brunox na uszczelki dla polepszenia kondycji amorka. Dziala to cudo na v'kach i nie powiem zlego slowa na niego. Za taka cene nie mozna wymagac cudow. Przebieg jakies 6000 w roznych warunkach. Do takiej kwoty, to najlepszy z nowych.

Napisano

też mam luzy w amorze ale jakoś mi specjalnie nie przeszkadzają , zrób serwis , lub coś pokombinuj i dozbieraj do czegoś lepszego . Sam mam xcr działa no że tak powiem żeby działał , no ale za tą cene nie ma co narzekać , za niedługo bd zmieniał Ty też coś pomyśl nad jakąś wyższą półką typu tora za 400zł kiedyś można było wyłapać ładną :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...