Darek1990 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 siema.niedawno kupilem nowy rower i mam na lince od przezutki pod gorna rura dziwne 3 gumowe okragle jakby podkladki,zarowno na lince od przedniej jaki i tylniej.na poczatku sadzilem ze to moze sluzy aby przy docieraniu zobaczyc i zaznaczyc jak bardzo rozciagnela sie linka ale teraz to juz sam nie wiem prosze was o kolezenska pomoc bo nie daje mi to spokoju i ciekawosc mnie zzera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz231 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 To są koraliki "potoczna nazwa" żeby linki nie obcierały i rysowały ramy. Rozciągnij je sobie, przód, środek, tył. Kto pyta nie błądzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 14 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 aaaaaaa :D:D to dobry pomysl z tym jest dzięki i pozrdo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.