KubaWinter Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Hej! Chciałbym znaleźć jakąś pracę związaną z rowerami w niepełnym wymiarze godzin. Jestem studentem IV roku biotechnologii na Uniwersytecie Jagiellońskim. Co, oczywiście nie jest najlepszą kwalifikacją do pracy w sklepie rowerowym. Być może lepszą kwalifikacją będzie to, że jestem wielkim kibicem kolarstwa. Przede wszystkim szosowego, które trenowałem w klubie przez kilka lat, a do dziś uprawiam już bez udziału w zawodach. Swoje rowerowe pasje mogę potwierdzić profilem na portalu szosa.rowery.org (nick: KubaWinter), gdzie od kilku lat jestem moderatorem. Na bieżąco czytam informacje o nowinkach technicznych na CyclingNews i BikeRadar. Jestem osobą otwartą i komunikatywną. Nie tylko jeżdżę na rowerach, ale potrafiłbym doradzić potencjalnemu klientowi w wyborze najlepszego sprzętu, dopasować pozycję, rozmiar kasku itd. Co więcej posiadam doświadczenie w pracy z klientami, jako że moi rodzice są ajentami sklepu sieci Żabka. Obsługuję komputer zarówno w środowisku Windows, jak i Linux. Może ktoś z Was wie, gdzie szukają kogoś do pracy, lub znajdzie to potencjalny Pracodawca. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi