Skocz do zawartości

[koszyk] Kross CL-080L

Krzysiek85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Przymierzam się do zakupu koszyka na bidon (mtb, pod bidon Isostar 0,6). Kolorystycznie najbardziej mi odpowiada Kross CL-080L - jednak nie znalazłem w internecie o nim żadnej opinii. Ważne jest, aby bidon z niego nie wypadał. Ma ktoś ten koszyk? Mógłby się podzielić opinią na jego temat? Wart swojej ceny? Czy może lepiej wybrać sprawdzoną konstrukcję np. Elite Custom Race?

Napisano

Takie, które mocno trzymają... i czasami trzeba też dopasować bidon. Zauważ, że np Elite Custom Race ma w górnej części taki "haczyk" który chwyta dedykowane bidony w miejscu zwężenia przy główce. Swoją drogą miałem ten koszyk ale wylądował w szosówce bo w góralu nie dawał rady utrzymać bidonu w rydzach. Teraz w mtb mam coś takiego http://allegro.pl/elite-patao-std-macia-koszyk-na-bidon-bc-pl-i2288661316.html aluminiowy o wyglądzie karbonu, cieższy od pozostałych ale trzyma zaskakująco mocno. Tylko nie wiem skąd taka cena, w stacjonarnych sklepie u siebie kupiłem za 70pln.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...