Obes Napisano 21 Maja 2012 Napisano 21 Maja 2012 Pomijając kwestie "manulane" + narzędzia +odrobina wiedzy, do składania dobrze mieć jakieś preferencje, podstawowa - jaka geometria ramy, jaką kierownice preferuję gięta/prosta szersza/węższa , jakie manetki (napęd) Shimano/Sram itd., jeśli tego nie wiesz to nie składaj, szkoda twojego czasu ponieważ efekt może sprawić Ci zawód ...
bassxclub Napisano 21 Maja 2012 Autor Napisano 21 Maja 2012 Dlatego jak będę miał kupować to chyba jednak kupię tego authora spirita, a jak za sezon lub dwa zaczną padać części to będę w miarę możliwości podmieniać na lepsze ;-) może takie wyjście z opresji wybiorę jednak... teraz rzeczywiści sezon - ja chcę jeździć i nie czekać do zimowego, żeby ewentualnie coś składać/podmieniać... ;-)
bassxclub Napisano 25 Maja 2012 Autor Napisano 25 Maja 2012 Witam ponownie ;-) Zamówiłem jednak rower Author Spirit z tego roku - no może nie ja tylko moja Kobitka, bo ciężko było mi się zdecydować i ostateczną decyzję pozostawiłem w rękach mojej Lubej ;-) W przyszłym tygodniu do odbioru... Napisze pierwsze wrażenia po odbiorze ;-)
Obes Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 Nie ma to jak "samemu" dokonać wyboru No to czekam na wrażenia z jazdy.
bassxclub Napisano 25 Maja 2012 Autor Napisano 25 Maja 2012 Mam ogromną nadzieję, że rower pochłonie mnie bardzo mocno ;-) Rzuciłem fajki, ograniczyłem jedzonko, piję okazyjnie, biegam i zrzuciłem już 20 kg... Liczę, że rower dopełni to wszystko ;-)
Obes Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 Ja już nawet nie piję, to jest dopiero wyrzeczenie swoje wypiłem, lepiej jeździć na rowerze. Powodzenia.
bassxclub Napisano 31 Maja 2012 Autor Napisano 31 Maja 2012 Rower kupiony - Author Spirit - rocznik bieżący ;-) Polecam sklep na Mickiewicza w Elblągu - fachowa i profesjonalna obsługa... ;-) Na chwilę obecną nie napiszę za wiele, ponieważ przejechałem nim ok. 500 metrów ;-) Przegląd za miesiąc/dwa miesiące ;-) Nie było co odwlekać i się zastanawiać - zapłaciłem 2,550 i nie żałuję ;-) Teraz tylko jeździć i nie oglądać się za siebie ;-) Dziękuję Wam za czas i wszystkie porady - życzę wszystkiego dobrego ;-)
elton29 Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 No to w takim razie wstaw fotkę bolidu:) Gratuluję zakupu!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.