Skocz do zawartości

[forum] Autologowanie

Puma [JFK]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jako, że dużej liczbie osób nie działa autologowanie i większość użytkowników korzysta z przeglądarki Mozilla Firefox, postanowiłem napisać jak ja poradziłem sobie z tym problemem.

Niedawno mi właśnie padło autologowanie, jakoś żyłem, ale było to wkurzające. Odinstalowanie FF i ponowne zainstalowanie nic nie dało. Wpadłem na inny pomysł:

1. Odinstaluj Firefox'a(najpierw możesz wyeksportować swoje strony z Zakładek)

2. Usuń folder, gdzie FF był zainstalowany

3. Wejdź w "C:\Documents and Settings\<nazwa użytkownika>\Dane aplikacji\Mozilla" i usuń folder Firefox

4. Uruchom ponownie komputer

5. Zainstaluj ponownie Firefox'a(potem możesz importować strony do Zakładek)

U mnie pomogło i wszystko działa OK.

Warto wspomnieć, że usunięcie folderu Firefox z "C:\Documents and Settings\<nazwa użytkownika>\Dane aplikacji\Mozilla" usuwa wszystkie zapisane hasła, więc jeśli czegoś nie pamiętasz to lepiej się wstrzymaj :wink:

Napisano
;) u mnie na kompie problemow z autologowaniem nie mam !! ale mam za to problemy z autologiem na kompie dziewczyny :!!: i tu po wielu docieklych szperach w kompie i necie i nie tylko wniosek taki : firefox 1.5 ma bledy wlasnie zainstalowalem nowego firefoxa 1.5.0.1 i czas pokaze !!!
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...