Puma [JFK] Napisano 17 Marca 2006 Napisano 17 Marca 2006 Jako, że dużej liczbie osób nie działa autologowanie i większość użytkowników korzysta z przeglądarki Mozilla Firefox, postanowiłem napisać jak ja poradziłem sobie z tym problemem. Niedawno mi właśnie padło autologowanie, jakoś żyłem, ale było to wkurzające. Odinstalowanie FF i ponowne zainstalowanie nic nie dało. Wpadłem na inny pomysł: 1. Odinstaluj Firefox'a(najpierw możesz wyeksportować swoje strony z Zakładek) 2. Usuń folder, gdzie FF był zainstalowany 3. Wejdź w "C:\Documents and Settings\<nazwa użytkownika>\Dane aplikacji\Mozilla" i usuń folder Firefox 4. Uruchom ponownie komputer 5. Zainstaluj ponownie Firefox'a(potem możesz importować strony do Zakładek) U mnie pomogło i wszystko działa OK. Warto wspomnieć, że usunięcie folderu Firefox z "C:\Documents and Settings\<nazwa użytkownika>\Dane aplikacji\Mozilla" usuwa wszystkie zapisane hasła, więc jeśli czegoś nie pamiętasz to lepiej się wstrzymaj :wink:
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Marca 2006 Mod Team Napisano 18 Marca 2006 Nie wiem ocb :] Cały czas używam Firefoxa i żadnych problemów nie miałem i nie mam...
cann Napisano 21 Marca 2006 Napisano 21 Marca 2006 u mnie na kompie problemow z autologowaniem nie mam !! ale mam za to problemy z autologiem na kompie dziewczyny :!!: i tu po wielu docieklych szperach w kompie i necie i nie tylko wniosek taki : firefox 1.5 ma bledy wlasnie zainstalowalem nowego firefoxa 1.5.0.1 i czas pokaze !!!
danzig1 Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 wchodzę przez Operę i nigdy nie było żadnyc hproblemów z autologowaniem Pozdr!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.