Skocz do zawartości

[relacja z budowy] Ostre koło by Oskar

OskarKabat

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dokładnie;) a lepiej tego nie liczyć, bo pewnie już dawno bym osiwiał.

Poszukuję kogoś, kto zaprojektuje i wytnie mi naklejkę na Rychtarskiego. Prosty, jednokolorowy napis.

Napisano

Dzieki elberet! Właśnie o takie coś mi chodziło...

A uściślając, bo chyba trochę źle się wyraziłem. Mówiąc o projektowaniu miałem na myśli stworzenie napisu jako grafiki wektorowej, co by potem można było go na ploterze wyciąć.

A napis, oczywiście taki :

http://2.bp.blogspot.com/_LWdYmqCOcI0/TByDC8wIHlI/AAAAAAAAAbE/tgp0JQTeCXE/s1600/Rychtarski+www..jpg

+ 2x grubszy kontur.

Wycięte na białej/mysiej folii i naklejone na czarną ramę.

Napisano

Hah w sumie racja z tymi pieniędzmi ale jednak byłem ciekawy. Np za ile została wyszarpana rama rychtarskiego.

Dla niektórych pieniądze nie graja roli :)

Napisano

Dzieki elberet! Właśnie o takie coś mi chodziło...

A uściślając, bo chyba trochę źle się wyraziłem. Mówiąc o projektowaniu miałem na myśli stworzenie napisu jako grafiki wektorowej, co by potem można było go na ploterze wyciąć.

A napis, oczywiście taki :

http://2.bp.blogspot...tarski www..jpg

+ 2x grubszy kontur.

Wycięte na białej/mysiej folii i naklejone na czarną ramę.

Mogę obrysować i wyciąć też, napisz na PW.

Napisano

wszystko ładnie, ALE....

ten wideł to oryginał? Bo sama rama wygląda jak by chciała być kozą, tylko za wysoki przód. Ona nie powinna być pod 650c z przodu? Bo i suport wysoko, i kąty leniwe, i haki idą nie w poziomie tylko do góry...

Napisano

Nie mam pojęcia jak to się przedstawia cenowo. Blat kupiłem (jest dostepny nawet na Polskich stronach) używany, za korby się wymieniłem (pisałem już o tym wcześniej).

Wagi też nie znam, może kiedyś w wolnym czasie to wszystko poważę.

Napisano

IMO widelec mi nie pasuje do roweru, ja bym widział jakiś prosty, a nie zakrzywiony, mimi iż lekko... No i ten niebiesk ianodowany... ja tam nie wiem, dla mnie "majtkowy" za bardzo ;)

Generalnie oczywiście rower mi ise podoba ;)

Napisano

Wrzucę do niego inną kierownicę, ten riser pewnie tylko na chwilę tu zagości.

Niebieski jest jaki jest, ale zostaje;) wyszedł tak na zdjęciach. W rzeczywistości jest ciemniejszy.

Napisano

O tak, lo-pro nieźle wygląda :D

Tylko coś w tym rowerze brakuje...

Może napisu, jakiś akcent biały, czy coś.

Co do riserów.

Ogarniałem ostatnio co mają na tokyofixed i natrafiłem na wytwór nitto, w kooperacji z nimi.

Całkiem fajna kiera im wyszła :)

http://www.tokyofixedgear.com/products/37-Handle-Bars---Risers/3865-Nitto---B220AAF-Riser-Bar---Silver/

Prawdopodobnie będę u nich robił zamówienie, więc moglibyśmy się złożyć ;)

Napisano

No wiem wiem, wygodniej też. Dlatego znalazło nowego właściciela a wskoczy czarne z oryginalnym obiciem (jak ktoś ma chętnie przygarnę). Co do śrubki to mam identyczną czerwoną, jeszcze nie używaną (jak ktoś chętny to PM).

Napisano

Mam czarne oryginalne perforowane turbo na sprzedaż. (Idzie priv)

Masz jeszcze tą srebrną śrubkę cr-mo ode mnie, widzę że nie jest potrzebna :P

Do mojego supera wpadła ostatnio piękna śrubka zaciskowa campagnolo :D

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...