mlodymisiu886 Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Witam chciałem się dowiedzieć jakie są plusy i minusy licencji kolarskiej? Nie jeżdżę w żadnym klubie ale chcę mieć żeby startować w większych imprezach, czy mogę sobie taką wyrobić? Jaki jest koszt? Mój wiek rocznikowo 20lat, jaka to będzie kategoria? Czy później z taką licencją mogę startować jako amator w mniejszych imprezach czy tylko w kategorii z licencją? Jaka jest cena wyrobienia licencji? Co ile ją trzeba odnawiać? Proszę o wyczerpanie tematu Jeśli nie w tym temacie to proszę o przeniesienie bo nie wiedziałem gdzie go wrzucić.
mlodymisiu886 Napisano 13 Maja 2012 Autor Napisano 13 Maja 2012 Nigdzie nie jest tam napisane w sprawie 'Czy później z taką licencją mogę startować jako amator w mniejszych imprezach czy tylko w kategorii z licencją?'
miller Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Nigdzie nie jest tam napisane Na 5 pytań masz odpowiedź na tej stronie, jedno pytanie pozostaje bez odpowiedzi ale rozumiem że czekasz aż ktoś Ci wyśle kolejnego linka, bez komentarza
mlodymisiu886 Napisano 13 Maja 2012 Autor Napisano 13 Maja 2012 Czekam aż ktoś mi odpowie na to pytanie, jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia to się nie udzielaj
nikodem Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 kategoria ORLIK (U-23) licencja na rok z kasą to nie wiem Nie wiem dokładnie jak to wygląda z tymi zawodami. Ale wg. mnie możesz startować zawodach amatorskich. Licencja nie czyni Cie zawodowcem W sumie nigdy nie widziałem aby gdzieś było napisane, że nie można startować w zawodach jeżeli posiada się licencję. Ogólnie licencja wg. mnie daje możliwość startu w zawodach znajdujących się w kalendarzu PZKOL/UCI.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.