piterek321 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Mam tego amorka co w temacie w rowerze cube ltd z 2012r. około 2 miesięcy. Zepsuła się blokada skoku na manetce- jak mam zblokowanego i prubuje odblokować to to nie chce sam pójść dopiero musze sam przekręcić pokrętło na goleni. Podobno jakaś sprężynka poszła w środku tylko nie wiem jak sie tam dostać. Poradźcie coś. Tutaj podaje link do tego roweru http://www.cube.eu/p...black-anodized/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterek321 Napisano 14 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 proszę o jakąś odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Cześć. Tak na wstępie nie próbuj się tam dostać, stracisz gwarancję na amor. Możliwe, że jakiś syf się tam dostał, bądź ewentualnie jakaś poważniejsza usterka. Nie ocenię tego, jeśli jest brudny to potraktuj go wd 40 a jeśli to nie pomoże to najlepiej skierować się do serwisu. pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 15 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 To bardzo częsta przypadłość, najlepiej wyjąć tłumik, i nakręcić sprężynę jeszcze jeden obrót. warto też wszystko ładnie wyczyścić, na pewno nie zaszkodzi a może pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterek321 Napisano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 a do wyciągnięcia tłumika trzeba całego amora rozbierać czy wystarczy tylko prawą goleń od góry odkręcić bo nie chcę nić popsuć a nie znam się jeszcze dobrze na rowerach z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 16 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Musisz odkrecic ... a zresztą co sie bede produkował ... http://picasaweb.google.com/101977155750520821072/PeNySerwisRockShoxRvl?feat=directlink&gsessionid=1Qw0evJuBn4HnNAfj9ASTw masz krok po kroku, amor inny ale tłumik ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 17 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Wybaczcie wpadke nie ten sam tłumik ale wyciąga sie tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.