olinek55 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Hej, potrzebuję pomocy czy warto kupić rower Maxim Classic 333. Rower potrzebny mi jest głównie do jazdy po mieście, czasem na dłuższe wycieczki. MAXIM CLASSIC 333 3-BIEGOWY STROM | Rowery | Rowery rekreacyjne | Sklep sportowy i turystyczny sportowymarket.pl Dajcie proszę znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Hej W sklepie w którym pracuje sprzedaliśmy już tych maximów z kilkanaście, kobiety sobie je bardzo chwalą za wygodną pozycję i fajny wygląd. Do miasta nadaje sie świetnie na dłuższe spokojne wycieczki też będzie ok. Jak coś to mogę Ci go w trochę lepszej cenie załatwić Mamy go w 3 kolorach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olinek55 Napisano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Hej W sklepie w którym pracuje sprzedaliśmy już tych maximów z kilkanaście, kobiety sobie je bardzo chwalą za wygodną pozycję i fajny wygląd. Do miasta nadaje sie świetnie na dłuższe spokojne wycieczki też będzie ok. Jak coś to mogę Ci go w trochę lepszej cenie załatwić Mamy go w 3 kolorach. Oooo Rozumiem, że sklep jest w Warszawie i bez problemu będę mogła na nim się przejechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
olinek55
Hej,
potrzebuję pomocy czy warto kupić rower Maxim Classic 333. Rower potrzebny mi jest głównie do jazdy po mieście, czasem na dłuższe wycieczki. MAXIM CLASSIC 333 3-BIEGOWY STROM | Rowery | Rowery rekreacyjne | Sklep sportowy i turystyczny sportowymarket.pl
Dajcie proszę znać
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.