Leomic Napisano 12 Maja 2012 Napisano 12 Maja 2012 Witam. Czy ktoś mógłby potwierdzić czy to jest rama Scotta. Jest ona przemalowana i nie ma żadnych znaków rozpoznawczych. Z góry dzięki. Pozdr.
tobo Napisano 12 Maja 2012 Napisano 12 Maja 2012 A w jaki sposób w takim ujęciu ktokolwiek jest w stanie to określić?
rzezniol Napisano 12 Maja 2012 Napisano 12 Maja 2012 Jedyne co można powiedzieć o tym rowerze to, jeżeli to jest Scott, to gdzieś z połowy lat 90 ubiegłego wieku Pozdro
Leomic Napisano 12 Maja 2012 Autor Napisano 12 Maja 2012 Okej, wobec tego co konkretnie powinienem ująć na zdjęciu by móc to określić?
tobo Napisano 12 Maja 2012 Napisano 12 Maja 2012 Rama dosyć zabytkowa, wygląda na stalową, stery 1 1/8 cala, więc nie aż tak prehistoryczna Do identyfikacji można spróbować rzucić okiem na haki ramy, formę łącznika górnych rurek tylnego trójkąta, kształt tychże rurek. Ewentualnie nr seryjny ramy, niektóre firmy używają charakterystycznych kombinacji, np trek "WTU...."
Leomic Napisano 12 Maja 2012 Autor Napisano 12 Maja 2012 Tak to mniej więcej wygląda. A nr seryjny zaczyna się od MI 9403.... i jeszcze cztery cyfry.
rzezniol Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Wypiłem kawe patrze na zdjęcia nic ... patrze w fusy też nic ... Wydajemi sie że z tył na ramie widze podparcie linki pod Cantilever ... Rozmiaru steru po zdjęciu nie podejme się okreslic ... chciałbym tylko zwrócic uwage na to że mam stalowego Gianta z 95 roku w którym mam zestaw A-head na starech 1 cal ... Nr seryjny ... mam za mało czasu aby układać dobre pytania dla google ... na proste pytania milczy. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.