inhibitor Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 ...Inhibitor - podziałajcie proszę z zaliczkami Powinieneś mieć już na koncie ode mnie ca całość noclegu (60PLN)... Przelałem zanim to napisałeś...
daid Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Dzięki za przypomnienie, dzisiaj najpóźniej jutro z rana puszczam przelew. Za śniadania też można od razu?
pilon Napisano 23 Maja 2012 Autor Napisano 23 Maja 2012 Inhibitor - dzięki, póki co nie ma nic, ale jeśli nie słałeś z PKO BP, to nie ma szans żeby po 15:30 coś doszło... Więc dam znać jutro około południa. Daid - nie ma sensu zaliczkować śniadań, ponieważ ich cena się waha zależnie od wybranych komponentów
mibas Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Pilon - myślę też, że gdyby koś chciał samodzielnie dotrzeć/PKP/PKS na miejsce i przeszkadzałby mu w tym bagaż, to chyba raczej nie powinno być problemu z podwiezieniem mu tego bagażu (w rozsądnym oczywiście wagomiarze - czyli np. gitara tak, ale fortepian koncertowy już nie) naszymi środkami.
inhibitor Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 ...i przeszkadzałby mu w tym bagaż, to chyba raczej nie powinno być problemu z podwiezieniem mu tego bagażu... Już pisałem, że mogę wziąć komuś bagaż... Wstrzymajcie się z umawiamien transportu tak do czasu 2 tygodni przed wyjazdem... Wtedy już będzie na 98% wiadomo kto jedzie, komu coś wypadło i musi zostać, kto jakim środkiem transportu dysponuje, kto bierze rower, kto bierze sanki itp. itd... Przy takim poziomie organizacji jestem przekonany, że nikt na lodzie nie zostanie...
pilon Napisano 23 Maja 2012 Autor Napisano 23 Maja 2012 Mibas, oczywiście że można wziąć, ale to wymaga już logistycznego zmysłu Majkela, a ja pisałem tylko o wyjątkach, które z przyczyn różnych muszą i chcą dotrzeć bez Majkelowej pomocy Na lodzie nikt nie zostanie, Majkela i moja w tym głowa
Cox Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 takie zjazdy tez bedą? http://imageshack.us/photo/my-images/171/zdjcie066kz.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/13/zdjcie067r.jpg/
pilon Napisano 24 Maja 2012 Autor Napisano 24 Maja 2012 Nie, tzn ja nie zaplanuję takiego kawałka Z przyczyn BHP, zjazdy, na których środek ciężkości rowerzysty wchodzi w obrys przedniego koła, przy grupach więcej niż trzyosobowych, są niemile widziane Ps. za trzy godzinki update listy płac Gdybym się tutaj nie dobił, przez forum, to ma ktoś Tyśki lub jej męża komórkę jakimś cudem? UPDATE: Lista na pierwszej zaktualizowana Dziękuję Wam za super działanie, jesteście naprawdę PRZEekipą Oczywiście polecam odświeżyć stronę w razie wątpliwości.... Tysia87, Piotr - jeśli to czytacie, to proszę o odzew i zaliczkę lub ewentualną odmowę (mam nadzieję, że nie to ostatnie).
zaDymek Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 http://www.southbike.pl/foty/2011/02/10.jpg Ostatnio kolega zjezdzal z Waligóry, tam było tak stromo, że usiadł na zablokowanym tylnym kole takie zjazdy tez bedą? ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
blazej20 Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Cześć Nowych też bierzecie? Jestem bardzo chętny na wypad... Mam jeszcze jedno pytanie. Ktoś na HT się wybiera, oprócz jednego kolegi?
Cox Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 waligóra w stronę andrzejówki to miejscami ma 50-55 st nachylenia, szlakiem pieszym to się jak po drabinie idzie, ale za to w strone czeską to ładny singiel, taki ze skałkami i korzeniami, w sobotę bedę tam to porobię zdjęcia albo filmik
Cox Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Ja Mam jeszcze jedno pytanie. Ktoś na HT się wybiera, oprócz jednego kolegi? Ja jakoś nie czuje zjazdów na fullu, jechałem ostatnio, jeden zjazd najpierw na moim sztywniaku z 80mm, a potem na fullu AM 130/130 , i wg mnie to nie czuć w ogóle podłoża na zjazdach, nie wiesz co się dzieje z rowerem, lata wszystko na we wszystkie strony, na ht szybciej i pewniej po prostu
1979majkel Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Cześć Nowych też bierzecie? Jestem bardzo chętny na wypad... Mam jeszcze jedno pytanie. Ktoś na HT się wybiera, oprócz jednego kolegi? Sztywniaczki beda wiec o to nie ma co sie martwic - na pierwsze pytanie wypowie sie Pan Jakub jako organizator tego spędu
zabiel17 Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Ja Ja jakoś nie czuje zjazdów na fullu, jechałem ostatnio, jeden zjazd najpierw na moim sztywniaku z 80mm, a potem na fullu AM 130/130 , i wg mnie to nie czuć w ogóle podłoża na zjazdach, nie wiesz co się dzieje z rowerem, lata wszystko na we wszystkie strony, na ht szybciej i pewniej po prostu ja za to mam odwrotnie- po przesiadce na fulla na znacznie więcej sobie pozwalam. myślę, że na niektóre zjazdy, które teraz zjeżdżam lub próbuję zjechać na HT wcale bym nawet nie odważył się popatrzeć. co tu dopiero mówić o zjeżdżaniu. ale to są moje odczucia i fulla nie zamienię już nigdy na sztywniaka baj de łej- kiedy gdzieś lecimy razem, bo ja ostatnio coś się opuszczam ?
jorgov Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Cześć Nowych też bierzecie? Jestem bardzo chętny na wypad... Mam jeszcze jedno pytanie. Ktoś na HT się wybiera, oprócz jednego kolegi? Nie planuje grubszych zakupów do tego czasu, więc też będę miał HT
pilon Napisano 24 Maja 2012 Autor Napisano 24 Maja 2012 Cześć Nowych też bierzecie? Jestem bardzo chętny na wypad... (...) (...) na pierwsze pytanie wypowie sie Pan Jakub jako organizator tego spędu Tak, bierzemy Zapraszam, ale czeka Cię gleba, taka już na bank gleba, bo dwóch wcześniejszych Kolegów będzie miało pierwszeństwo w walce o dwie polówki, jeśli takowych nikt w dniu zlotu nie podbierze Dopisuję więc do listy
tysia87 Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 Bardzo przepraszam, że mnie nie było. ale ten tydzień miałam małe zawirowania z racji tego, że moja sunia mi zachorowała i miała operację i całkiem o tym wyjeździe zapomniałam i o zaliczce . Ale czujny Pan Kuba przypomniał mi za co mu bardzo dziękuję . Tak jak rozmawialiśmy Kuba przez telefon zaliczka już poszła za dwie osoby 120 zł i tak jak pisałam jesteśmy z Piotrem zainteresowani śniadaniem w schronisku a obiadokolacja to gdzieś tam. Co do roweru i trasy to ja na 100 % biorę gorzej z moim husbandem, który jest z natury leniwy Co do transportu to czekam na PW od Majkela, ale to za jakiś czas bo sami jeszcze nie wiemy czym będziemy jechać.
pilon Napisano 25 Maja 2012 Autor Napisano 25 Maja 2012 Dzięki serdeczne I to ja przepraszam, że niepokoiłem w takim momencie, ale mnie wiedziałem że piesek chory Mam nadzieję, że wyzdrowieje szybko Co do 120 zł, to oczywiście całość pobytu a nie zaliczka, ale to tylko przejęzyczenie pewnie Tak czy inaczej - nic już nie płacisz na miejscu Raz jeszcze dzięki Dziś wieczorem przelewam zaliczki i kwoty za całość. Podam odpowiedni wykaz Ps. na konto schroniska przed chwilą zostało przelane 600 zł. Z czego ono się uskładało, wyjaśnię wieczorem Również załączę potwierdzenie i podam parę szczegółów. WYROBILIŚMY SIĘ Z TYM CO DO DNIA. Dzięki Ekipa, mega szacun pozor bicykl!
Juraleona Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 Jasne że się wyrobiliśmy. Ktoś zwątpił choć na chwilę? A tam na HT się nie bój żaby, kto jak nie my mamy pokazać że na fullu wcale nie szybciej
pilon Napisano 25 Maja 2012 Autor Napisano 25 Maja 2012 Oki, teraz małe wyjaśnienie. Do Pasterki poszło dziś 600 zł. Czego ono jest sumą - zapraszam do pierwszego posta (polecam odświeżyć stronę). Jest tam lista płac i osób. Jeśli jakimś cudem coś się nie zgadza, to bardzo proszę o kontakt. Taka sama lista (jedynie bez moich uwag), składająca się z imion, a nie nicków, poszła z potwierdzeniem przelewu, mailem, do Pasterki. Tak więc również obsługa będzie wiedziała kto co zapłacił Poinformowałem wstępnie o 15 jedzonych na miejscu śniadaniach. Potwierdzenie mojego przelewu można znaleźć >TUTAJ< . Pozdrover! Ps. proszę się nie zrażać w tytule przelewu słowami "za 18 osób". Po prostu zaliczkowaliśmy 18 miejsc, "gleby" nie były wliczane.
maroko777 Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 już nie mogę się doczekać zlotu ale niestety jeszcze miesiąc czekania ...
pilon Napisano 25 Maja 2012 Autor Napisano 25 Maja 2012 Ja również nie mogę się doczekać Ale wierz mi, te ostatnie 30 dni mija najszybciej
inhibitor Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 Pilon, szacunek za poziom organizacji... Jestem pod wrażeniem...
pilon Napisano 25 Maja 2012 Autor Napisano 25 Maja 2012 Miło to słyszeć , aczkolwiek to nic takiego Do spraw rowerowych podchodzę rodzinnie, that's all
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.