zaDymek Napisano 21 Maja 2012 Napisano 21 Maja 2012 Aparat bedzie, za wszelka cene bedziemy trzymal zwarta grupe,focie wiec beda Co do szlakow,to bedzie troche butowych,troche kolarskich,natomiast Stolowe sa nieco trudniejsze niz Rudawy. Tak ze prosze o nieco rozwagi. Potem dla hardkorooofff zrobimy drugi techniczny wypad do Machowskyego Krayu, tam single i zjazdy po kamulcach... Dla kazdego bedzie cos dobrego No nie wiem, czy w Rudawach są łatwe trasy Właśnie wczoraj byłem z ekipą Emtb , zaliczyliśmy fajne kawałki http://www.endomondo.com/workouts/jcMBzPNWa3c Kamieni nie brakowało. https://picasaweb.google.com/109798390384578979598/Trasa20052012RudawyJanowickie#5744868932139873682
1979majkel Napisano 21 Maja 2012 Napisano 21 Maja 2012 Ta Blondyneczka Dimu to slynna pogromczyni Zadymka na zjazdach i podjazdach zwana na codzien Anną?
pilon Napisano 21 Maja 2012 Autor Napisano 21 Maja 2012 Olomaster - szkoda ale dzieki za info z wyprzedzeniem ZaDymek - Rudawy maja hardkorowe miejsca,wcale nie jest latwo ale sadze ze w Stolowych ciut trudniej jednak...
maroko777 Napisano 21 Maja 2012 Napisano 21 Maja 2012 Jedzie może ktoś na zlot z Wrocławia i ma wolne miejsce na rower jaki i rowerzystę ?
mibas Napisano 21 Maja 2012 Napisano 21 Maja 2012 Jedzie może ktoś na zlot z Wrocławia i ma wolne miejsce na rower jaki i rowerzystę ? poczekaj na komunikaty Majkela, najprawdopodobniej to On będzie zarządzał transportem
inhibitor Napisano 21 Maja 2012 Napisano 21 Maja 2012 Co by nie wypaść z tematu - ja również wezmę aparat, ale on styrany bardziej niż mój rower... Jednakże ci, którzy ze mną jeździli wiedzą, że jakieś tam zdjęcia zawsze wychodzą...
evo07 Napisano 22 Maja 2012 Napisano 22 Maja 2012 ... Jednakże ci, którzy ze mną jeździli wiedzą, że jakieś tam zdjęcia zawsze wychodzą... potwierdzam zawsze coś było napstrykanie i zawsze coś wychodziło:) i zawsze Inhibitor narzekał że go nie było na fotkach
pilon Napisano 22 Maja 2012 Autor Napisano 22 Maja 2012 No i wróciłem do szarej miejskiej rzeczywistości... Maroko777, Ania, Robson, Jorgov - kasa doszła, dziękuję
zaDymek Napisano 22 Maja 2012 Napisano 22 Maja 2012 Ta Blondyneczka Dimu to slynna pogromczyni Zadymka na zjazdach i podjazdach zwana na codzien Anną? No tak nie do końca, bo w tym sezonie noga fajnie podaje więc raczej jestem szybszy Na zjazdach to dopiero. Nie wiem skąd żeś wziął Anię (jak już to Agata), z podpisu mojego pod avatarem? To o górę Św. Anny chodziło ZaDymek - Rudawy maja hardkorowe miejsca,wcale nie jest latwo ale sadze ze w Stolowych ciut trudniej jednak... Czyli zabiorę ochraniacze Ale byłem już kiedyś w stołowych , jeszcze Yukon'em
1979majkel Napisano 22 Maja 2012 Napisano 22 Maja 2012 Zgadza sie, Anie wzialem z podpisu bo jakos tak mi to dobrze brzmialo natomiast generalnie bylem tak zafascynowany tym iz kobieta moze byc lepsza od Ciebie, ze kwestia imienia, aparycji i tych wszystkich innych rzeczy zeszla na drugi plan. Tym niemniej mea culpa Agato, przepraszam. W kwestii transportu to juz sie wyjasnilo - jak poprzednim razem zajmuje sie tym ja. Wkrotce, czyli po weekendzie, ktory nota bene bede spedzal na rowerze w Dusznikach, zaczne zadawac niedyskretne pytania na pw tak wiec badzcie gotowi na kazda ewentualnosc
pilon Napisano 22 Maja 2012 Autor Napisano 22 Maja 2012 Radzę zadbać o sprzęt bo chcę dla każdego przygotować coś miłego, od: do: Gdzie to drugie może się wydawać lajtowe, natomiast rozpędzić się da, bo łagodnie ale w dół, a i kamulce czasem wysokości od ziemi do piasy, tak że trzeba poćwiczyć manewry Foto dzięki uprzejmości Bikestats - mam nadzieję, że autorzy mi wybaczą
Juraleona Napisano 22 Maja 2012 Napisano 22 Maja 2012 Zrobię zdjęcie trasy, oprawie w ramkę, zapale świeczkę i będę wyznawał trasomanie jako swoją religie Zamarzył mi się full...
zaDymek Napisano 22 Maja 2012 Napisano 22 Maja 2012 Drugie foto lajkuje A manewry to ja poćwiczę, w powietrzu HT to ZUO !!!!
Juraleona Napisano 22 Maja 2012 Napisano 22 Maja 2012 Jakoś na HT wam kroku dotrzymałem A ta podsiodłówka którą potraktowałeś siedziskiem że aż pękła to nie moja wina
pilon Napisano 22 Maja 2012 Autor Napisano 22 Maja 2012 Moja religia to singletrackizm, też troszkę niepodjazdyzm, damperyzm, ze szczególnym nastawieniem na zjazdyzm A, no i batmanizm Z NEWSÓW: Wywalczyć się udało jeszcze dwie dostawki, za 15 zł osobodoba. Tak więc na 20 miejsc jest 18 łóżek w trzech pokojach sześcioos. plus ewentualnie dwie dostawki - polowe łóżka. Cały nadmiar ponad szczęśliwą dwudziestkę śpiocha na politurze Zwanej boazerią. Ewentualnie Bolsem, bo podobno to pędzą na boazerii z PRLu
thrawn Napisano 22 Maja 2012 Napisano 22 Maja 2012 No i prima. Jeśli tylko dam rade jechać to wsio jedno na czym będe spał - łożko, boazeria czy co inne. Mogę nawet hamaka spróbować. Byle tylko zatyczek do uszu nie zapomnieć .
evo07 Napisano 22 Maja 2012 Napisano 22 Maja 2012 Byle tylko zatyczek do uszu nie zapomnieć . do mnie pijesz ciulu??
Qba66 Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Witam wszystkich, Przebrnąłem właśnie przez wszystkie te posty w szaleńczym tempie, bo jak widzę decyzje trzeba podjąć szybko. Kolega maroko777 zaproponował mi w temacie o zlocie ogólnopolskim wizytę na Waszym zlocie. Pytań kilka mam.. Osoby z poza dolnośląskiego są mile widziane? Rozumiem, że w chwili obecnej nocleg już tylko na glebie? (czyli śpiworek + karimata) Czy planujecie dużo naginać po górach? - pytam bo z formą jest średnio i nie wiem czy będziecie tak cierpliwi żeby na mnie czekać na trasie
pilon Napisano 23 Maja 2012 Autor Napisano 23 Maja 2012 Witaj, podziału terytorialnego nie stosujemy, widać to nawet po składzie osobowym Tak więc zapraszamy. Jeśli się zdecydujesz do 28. maja "na pewno" i nikt Cię dodatkowo nie uprzedzi, to załapiesz się na miejsce 20. czyli ostatnie miejsce, które można zamienić na dostawkę. Zamierzamy dużo naginać, ale raczej nie po maratońsku. Będę forsował zwiedzanie i radowanie się raczej technicznymi szlakami, niż zapitalanie na czas. Decyduj Ps. Tysia, Piotrek - od tygodnia nie mam od Was znaku życia Daid, Inhibitor - podziałajcie proszę z zaliczkami Zostają nam dwa dni bankowe na uładzenie wszystkiego! Czwartek i piątek. W poniedziałek przed południem, to co się uzbiera, przelewam do Schroniska, nie mogę czekać...
Voivod Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Witam Mam kilka pyt.mniej lub bardziej banalnych 1.Czy jest mozliwość załapania się na jedno miejsce. 2.Czy w przypadku braku miejsc w schronisku jest mozliwość wynajmu jakis kwater,noclegów w odległości rzutu beretem? 3.29 .06 start z Wrocka jakis zorganizowany, chodzi mi o przybliżoną godz.,środek transportu(PKP/PKS, czy co tam jeszcze,czy każdy w własnym zakresie) - musze wiedzieć czy brać urlop czy też robić wagary w pracy Rozumię,ze pozostałe sprawy organizacyjne-techniczne , to już z kolegą Pilonem .) pozdrawiam
pilon Napisano 23 Maja 2012 Autor Napisano 23 Maja 2012 Wszystkie odpowiedzi zostały tak naprawdę w wątku już udzielone Nie mniej, dla porządku: 1. Jest możliwość, pozostanie Ci miejsce bez łóżka, na tzw. glebie, na miejscu okaże się, czy jest szansa zamiany na ewentualną dostawkę. Tych miejsc nie zaliczkujesz. 2. To schronisko PTTK, więc z miejsc na glebie nie możesz zostać wyproszony. Miejsc poza główną lokalizacją musiałbyś poszukać na własną rękę, ja nie będę miał na to czasu a i ostatnie doświadczenia mówią mi, by grupy za wszelką cenę nie rozbijać. 3. Godzina startów poszczególnych grup będzie wiadoma za jakiś czas, zapewne od około 10 dni do wyjazdu. Michał, 1979majkel, będzie koordynował przepływ osoborowerów z miejsc zamieszkania do Pasterki. Natomiast uprasza się o nie pytanie Michała samemu na PW i nie pisanie o tym w wątku ogólnym, ponieważ wprowadza to zamieszanie W wątku głównym poruszamy tylko ustawki transportowe, które z góry zakładamy, że od Michała zależne nie będą - czyli PKS, PKP, grupą lub samemu, z kompletem wyposażenia, czyli człowiek plus rower plus bagaż. Słowem - kwestie typu "jadę sam pociągiem, rower i bagaż biore ze sobą, nie potrzebuje podwóżki, kto chce dołączyć?" są mile widziane w wątku ogólnym. Resztą zajmie sie Majkel, zaręczam że o nikim nie zapomni i całość uczyni perfekcyjnie
Voivod Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Ok, Dzieki za odpowiedź To bookuję jedno miejsce podłogowo/glebowe z opcja śniadanka na srebrnej tacy .Z niecierpliwościa czekam na kolejne kroki organizacyjno -logistyczne
pilon Napisano 23 Maja 2012 Autor Napisano 23 Maja 2012 Mówisz i masz Z tym, że listę na pierwszej stronie uaktualnię około północy...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.