inhibitor Napisano 14 Maja 2012 Napisano 14 Maja 2012 No i wziałem i sie spóźniłem... Czy jest lista rezerwowa (jak ktoś z głownej wypadnie, to ktoś z rezerwowej wskakuje na jego miejsce)? Bo spanie na glebie mnie nie przekonuje (czytaj - brak śpiwora)...
Kobik15 Napisano 14 Maja 2012 Napisano 14 Maja 2012 No i wziałem i sie spóźniłem... Czy jest lista rezerwowa (jak ktoś z głownej wypadnie, to ktoś z rezerwowej wskakuje na jego miejsce)? Bo spanie na glebie mnie nie przekonuje (czytaj - brak śpiwora)... Jak coś to ja mogę odstąpić łóżko i spać na glebie.
pilon Napisano 14 Maja 2012 Autor Napisano 14 Maja 2012 Inhibitor, nie martw się, wezmę Ci śpiwór, akurat ja mam chyba 3... Umówmy się tak, żeby było fair. 1 - 15 to pewniaki z łóżkiem, zaliczkują. Znaki zapytania też przyjeżdżają, ze świadomością glebania. Na miejscu ogarniamy banana wedle zastanej sytuacji i dostosowujemy się do warunków Bo z listami rezerwowymi to bywa tak, że w 29. czerwca rano myślisz że nie jedziesz no i nie przyjeżdżasz, a wieczorem dowiadujesz sie smsem że są miejsca Nie róbmy sobie schodów z rezerwami i czekaniem na ostatni gwizdek, please, to schronisko, nie hotel. Damy radę
jorgov Napisano 14 Maja 2012 Napisano 14 Maja 2012 Hej. Mógłbym się jeszcze dołączyć? Oczywiście z pełną świadomością spania na podłodze w śpiworku Czym planujecie się dostać na miejsce?
1979majkel Napisano 14 Maja 2012 Napisano 14 Maja 2012 Jest wysoce prawdopodobne, ze transport znow bede mial pod swoja pi(e)cza natomiast czy na pewno to wyjasni sie pod koniec tego miesiaca - okresle sie wyraznie stosownym wpisem.
pilon Napisano 14 Maja 2012 Autor Napisano 14 Maja 2012 Lista na pierwszej stronie zaktualizowana, dziś pojawi się jeszcze kilka informacji ode mnie, mam nadzieję, już podklejone przez modów do pierwszego posta...
mibas Napisano 14 Maja 2012 Napisano 14 Maja 2012 Czym planujecie się dostać na miejsce? coś się na pewno znajdzie - mój "Sokół Millenium" gotowy drogi stoi zacumowany w doku 36B ;-)
maroko777 Napisano 14 Maja 2012 Napisano 14 Maja 2012 chętnie się dołączę do zlotu jeśli znajdzie się miejsce na glebie
pilon Napisano 15 Maja 2012 Autor Napisano 15 Maja 2012 Elo elo, tak sie składa, że przed chwilką wróciłem do domu - przepraszam... Dziś już tak naprawdę-naprawdę, koło 19:00 roześle numery konta i dodam jeszcze drobne info w wątku no i kolejnych chętnych
inhibitor Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 Inhibitor, nie martw się, wezmę Ci śpiwór, akurat ja mam chyba 3... Dzięki... Umówmy się tak, żeby było fair. 1 - 15 to pewniaki z łóżkiem, zaliczkują. Znaki zapytania też przyjeżdżają, ze świadomością glebania. Na miejscu ogarniamy banana wedle zastanej sytuacji i dostosowujemy się do warunków No właśnie ze mną jest o tyle niepewnie, że praca może mi skolidować... Zazwyczaj dopiero w czwartek dowiaduję się, czy pracuję w sobotę... Oczywiście zaliczkę wpłaciłbym, a nawet pokryłbym całość w razie gdybym się wycofał w ostatniej chwili i na moje miejsce nikt by się nie znalazł... Ewentualnie dojechałbym w sobotnie popołudnie... Do końca czerwca jeszcze sporo czasu... Może nabędę śpiwór... A jak nie to rzeczywiście mogę się posiłkować twoim... Jestem mocno zmotywowany aby pojechać... Przy okazji mogę zaoferować transport dla jednej osoby + rower oraz niemalże dowolną ilość bagażu... PS Status "zielonej" tzw. gleby niezaliczkowanej mi jak najbardziej odpowiada... Jak mi wpadnie sobotnie praca to zrobię wszystko aby się z niej wymiksować...
olomaster Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 Asz kurde, ociagalem się to gleba zostaje wstępnie rezerwuje jakiś przytulny kawałek podłogi ;p Tapatalk'nięte z androida
jorgov Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 coś się na pewno znajdzie - mój "Sokół Millenium" gotowy drogi stoi zacumowany w doku 36B ;-) Jeśli byłaby taka opcja i miejsce w "Sokole" to chętnie się zabiorę, bo jak dotąd dorobiłem się tylko dwóch kółek i w takich sytuacjach jestem zdany na (nie)łaskę PKP.
mibas Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 Jeśli byłaby taka opcja i miejsce w "Sokole" to chętnie się zabiorę, bo jak dotąd dorobiłem się tylko dwóch kółek i w takich sytuacjach jestem zdany na (nie)łaskę PKP. rola koordynatora przewozów zarezerwowana jest dla Majkela, tak więc trzeba poczekać na jego decyzje, bo to on będzie czuwał nad rozdziałem miejsc osobowych i rowerowych aby nikt nie był pokrzywdzony
jorgov Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 Aha, widzę, że wyjazd stoi na wysokim poziomie organizacyjnym spoko w takim razie będę czekał na informacje.
pilon Napisano 15 Maja 2012 Autor Napisano 15 Maja 2012 Zaiste, Michał będzie sprawę koordynował, chyba że sprawy inne zmuszą go od bycia away od Wro i kompa. Wtedy ja przejmę różdżkę transportu...
mibas Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 Kuba, te zaliczki w kwocie 12zł muszą wynosić dokładnie 12zł czy mogą więcej?
pilon Napisano 15 Maja 2012 Autor Napisano 15 Maja 2012 Mogą wynosić więcej, odnotuję to i nic nie zagubi się...
pilon Napisano 15 Maja 2012 Autor Napisano 15 Maja 2012 Pozwolę sobie nie dziękować tutaj, a odznaczać Was dolarkami $ w pierwszym poście. Dolarek będzie oznaczał zaksięgowaną wpłatę i podziękowanie Nie mniej - Zabiel, dzięki
mibas Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 przelewa się, jutro powinno być u Ciebie w kącie ;-)
pilon Napisano 15 Maja 2012 Autor Napisano 15 Maja 2012 Dzięki za piękny odzew w sprawie zaliczek (odzew i działanie ) Jeszcze jedna prośba - poproszę na PW o Wasze deklaracje jedzeniowe. Czy we własnym zakresie (to czerwiec/lipiec) a lodówki nie dostaniemy do dyspozycji, czy może śniadanie i obiadokolacja czy chociaż śniadanie? Warto popytać o ceny posiłków i mniej więcej zadeklarować ilość... Tak na rozum może polecałbym zadeklarowanie śniadań, co do obiadokolacji to nie widze przeszkód w grillu lub zjedzeniu na gotowo u Lidmanu - 6 km od schroniska...
evo07 Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 byle duuuuuużo i tanio:) ale tak naprawdę duuuużo:D:D:D
pilon Napisano 15 Maja 2012 Autor Napisano 15 Maja 2012 U Lidmanu również piwko za około 3 zł...Primator nebo Budvar, Plznensky Prazdroj... Okolo 3 zł za pinte
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.