tysia87 Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Witam serdecznie all dopiszcie i mnie wraz z mezem wrazie jakby jakas pomoc byla potrzebna na trasie nie moglabym odpuscic sobie takiej wyprawy
zaDymek Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Jo. Mogę być 12-ty? Wstępnie sam, moja druga połowa będzie wiedziała tydzień przed . Aha , będę na Banshee
Cox Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 13. widać kto przy kompie w weekend siedzi a kto jeździ
pilon Napisano 13 Maja 2012 Autor Napisano 13 Maja 2012 Nooo to praaaaawie się udało w dobę zapełnić rezerwacje :D:D Jedno Wam mogę obiecać, pojeździmy po Czechach, po Machovskyei Krainie, bo warto I mam nadzieję, że już po zmroku uda się dotrzeć do miejsca finału pewnej ponurej historii sięgającej średniowiecza
zaDymek Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 13. widać kto przy kompie w weekend siedzi a kto jeździ Mam usprawiedliwienie : Lisek był w serwisie:P Ale teraz zabieram Bansh*ta ze sobą do Zagórza Śląskiego, to nadrobię Nooo to praaaaawie się udało w dobę zapełnić rezerwacje :D:D Jedno Wam mogę obiecać, pojeździmy po Czechach, po Machovskyei Krainie, bo warto I mam nadzieję, że już po zmroku uda się dotrzeć do miejsca finału pewnej ponurej historii sięgającej średniowiecza Mam nadzieję że pojeździsz tym razem
pilon Napisano 13 Maja 2012 Autor Napisano 13 Maja 2012 Pojeżdżę Nie ma obawy, ostatnio dwie osoby na raz mi polewały, a to sie czasem źle kończy Pić to trzeba z głową, to tyle OBIECUJE uroczyście, że się już tak nie ujajam
Juraleona Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Ha, trzymam za słowo. Teraz po pierwszym podjeździe mam nadzieje być w startowym składzie
pilon Napisano 13 Maja 2012 Autor Napisano 13 Maja 2012 Jeśli chlapniesz zaliczkę, to jeszcze nie musisz Myślę, że jeśli z niezdecydowanych do ostatniej chwili, pojawią się jakieś Panie, to znajdą się dżentelmeni, którzy ustąpią im łóżek, a sami się glebną... prawda ? W razie "W" ja będę prowodyrem takiej akcji
zabiel17 Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 ślij nr konta na zaliczkę jak będzie więcej osób( w tym kobiety) to pewnie, że ustąpię miejsca
pilon Napisano 13 Maja 2012 Autor Napisano 13 Maja 2012 Oki, pozwolę sobie wysłać konto wszystkim jutro, mam nadzieję, że uzbiera się piętnastka do jutra i poślę komplet Dziś robię 100000 rzeczy na raz i nie chcę czegoś przeoczyć
Kobik15 Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Jak byłoby jeszcze miejsce to ja bym się chętnie dopisał.
pilon Napisano 13 Maja 2012 Autor Napisano 13 Maja 2012 ano jest, ostatnie PANIE, PANOWIE, LISTA ŁÓŻKOWA OFICJALNIE ZAMKNIĘTA... OSOBY POWYŻEJ NUMERU 15. PROSZĘ O ZABRANIE ŚPIWORÓW / MATERACYKÓW DMOOCHANYCH, KARIMAT I EWENTUALNIE NAMIOTÓW! Pozostaje Wam "gleba" w cenie 15 zł za osobodobę Ale nie martwcie się, będzie dobrze Od teraz lista w pierwszym poście będzie aktualizowana raz na dwa dni!
Juraleona Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Ja też młody jestem to na glebę pójdę. No. Powiedziałem.
zaDymek Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Myślę, że jeśli z niezdecydowanych do ostatniej chwili, pojawią się jakieś Panie, to znajdą się dżentelmeni, którzy ustąpią im łóżek, a sami się glebną... prawda ?
pilon Napisano 13 Maja 2012 Autor Napisano 13 Maja 2012 ZaDym nie ma co się śmiać, ja tu też o Twojej Madamme myślę Póki co róbmy wszystko zgodnie z "regulaminem" 1 - 15 mają łózka i zaliczkują za pewne miejsca, resztę rozkminimy na miejscu zastawszy rzeczywistą sytuację
daid Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 wy sobie ustępujcie miejsca, ja się podzielę urlop zaklepany;)
pilon Napisano 13 Maja 2012 Autor Napisano 13 Maja 2012 Ja natomiast, gdyby zabrakło miejsca na glebie, W OSTATECZNOŚCI jestem gotów przyjąć do łózka jakąś na ten przykład samotną czeską turystkę, dzięki czemu ustąpi ona na glebie miejsca naszym ... ALE TO W OSTATECZNOŚCI i proszę w razie czego mi o tym przypomnieć na miejscu...
daid Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 po minie pani na zdjęciu można wywnioskować, że nie jest zainteresowana
pilon Napisano 13 Maja 2012 Autor Napisano 13 Maja 2012 Nie nie to nie tak... Pan po lewej: - Kimnij ze mną w Pasterce! Pani z flagą - Pheh LOL, po co? Przecież Pilon jest na miejscu...
daid Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 na czym latasz? jedno pytanie odnośnie schroniska; skoro nie ma tam zasięgu to na wi-fi też nie można liczyć? edit: znalazłem na stronie, jest net
pilon Napisano 13 Maja 2012 Autor Napisano 13 Maja 2012 Latam na Staropramen Jest net, a zasięg komórkowy jest za górką, koło bunkrów Tylko trzeba włączyć głośnomówienie a komórke trzymać w wyciągniętej ręce i stać na palcach Wtedy troche rwie, ale słychać rózmówcę
tysia87 Napisano 14 Maja 2012 Napisano 14 Maja 2012 Latam na Staropramen Jest net, a zasięg komórkowy jest za górką, koło bunkrów Tylko trzeba włączyć głośnomówienie a komórke trzymać w wyciągniętej ręce i stać na palcach Wtedy troche rwie, ale słychać rózmówcę jak jest net to mój Piotrek haapy będzie , fon nie będzie potrzebny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.