Skocz do zawartości

[Mini-Zlot dolnośląski] Góry Stołowe, 29. czerwca - 1. lipca 2012

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie all

dopiszcie i mnie wraz z mezem wrazie jakby jakas pomoc byla potrzebna na trasie :)

nie moglabym odpuscic sobie takiej wyprawy :D

Napisano

Jo. Mogę być 12-ty? :D Wstępnie sam, moja druga połowa będzie wiedziała tydzień przed . Aha , będę na Banshee ;)

Napisano

Nooo to praaaaawie się udało w dobę zapełnić rezerwacje :D:D:D

Jedno Wam mogę obiecać, pojeździmy po Czechach, po Machovskyei Krainie, bo warto :D

I mam nadzieję, że już po zmroku uda się dotrzeć do miejsca finału pewnej ponurej historii sięgającej średniowiecza :)

Napisano

13.

widać kto przy kompie w weekend siedzi a kto jeździ :verymad::teehee:

Mam usprawiedliwienie : Lisek był w serwisie:P Ale teraz zabieram Bansh*ta ze sobą do Zagórza Śląskiego, to nadrobię :)

Nooo to praaaaawie się udało w dobę zapełnić rezerwacje :D:D:D

Jedno Wam mogę obiecać, pojeździmy po Czechach, po Machovskyei Krainie, bo warto :D

I mam nadzieję, że już po zmroku uda się dotrzeć do miejsca finału pewnej ponurej historii sięgającej średniowiecza :)

Mam nadzieję że pojeździsz tym razem ;)

Napisano

Pojeżdżę :D Nie ma obawy, ostatnio dwie osoby na raz mi polewały, a to sie czasem źle kończy :D Pić to trzeba z głową, to tyle :) OBIECUJE uroczyście, że się już tak nie ujajam :);)

Napisano

Jeśli chlapniesz zaliczkę, to jeszcze nie musisz :)

Myślę, że jeśli z niezdecydowanych do ostatniej chwili, pojawią się jakieś Panie, to znajdą się dżentelmeni, którzy ustąpią im łóżek, a sami się glebną... prawda :) ?

W razie "W" ja będę prowodyrem takiej akcji ;)

Napisano

Oki, pozwolę sobie wysłać konto wszystkim jutro, mam nadzieję, że uzbiera się piętnastka do jutra i poślę komplet :) Dziś robię 100000 rzeczy na raz i nie chcę czegoś przeoczyć :)

Napisano

ano jest, ostatnie :)

PANIE, PANOWIE, LISTA ŁÓŻKOWA OFICJALNIE ZAMKNIĘTA... OSOBY POWYŻEJ NUMERU 15. PROSZĘ O ZABRANIE ŚPIWORÓW / MATERACYKÓW DMOOCHANYCH, KARIMAT I EWENTUALNIE NAMIOTÓW!

Pozostaje Wam "gleba" w cenie 15 zł za osobodobę :) Ale nie martwcie się, będzie dobrze :)

Od teraz lista w pierwszym poście będzie aktualizowana raz na dwa dni!

Napisano
Myślę, że jeśli z niezdecydowanych do ostatniej chwili, pojawią się jakieś Panie, to znajdą się dżentelmeni, którzy ustąpią im łóżek, a sami się glebną... prawda :) ?
yao-ming-face-bitch-please-fuck-that-mem-oryginal.png
Napisano

ZaDym nie ma co się śmiać, ja tu też o Twojej Madamme myślę ;)

Póki co róbmy wszystko zgodnie z "regulaminem" ;) 1 - 15 mają łózka i zaliczkują za pewne miejsca, resztę rozkminimy na miejscu zastawszy rzeczywistą sytuację :D

Napisano

Ja natomiast, gdyby zabrakło miejsca na glebie, W OSTATECZNOŚCI jestem gotów przyjąć do łózka jakąś na ten przykład samotną czeską turystkę, dzięki czemu ustąpi ona na glebie miejsca naszym :D ... ALE TO W OSTATECZNOŚCI i proszę w razie czego mi o tym przypomnieć na miejscu...

czech_girl_04.jpg

:devil:

Napisano

Nie nie to nie tak...

Pan po lewej: - Kimnij ze mną w Pasterce!

Pani z flagą - Pheh LOL, po co? Przecież Pilon jest na miejscu...

:icon_cool:

Napisano

na czym latasz? ;)

jedno pytanie odnośnie schroniska; skoro nie ma tam zasięgu to na wi-fi też nie można liczyć?

edit: znalazłem na stronie, jest net :sorcerer:

Napisano

Latam na Staropramen :D

Jest net, a zasięg komórkowy jest za górką, koło bunkrów :D Tylko trzeba włączyć głośnomówienie a komórke trzymać w wyciągniętej ręce i stać na palcach :) Wtedy troche rwie, ale słychać rózmówcę :D

Napisano

Latam na Staropramen :D

Jest net, a zasięg komórkowy jest za górką, koło bunkrów :D Tylko trzeba włączyć głośnomówienie a komórke trzymać w wyciągniętej ręce i stać na palcach :) Wtedy troche rwie, ale słychać rózmówcę :D

jak jest net to mój Piotrek haapy będzie :D, fon nie będzie potrzebny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...