Skocz do zawartości

[Mini-Zlot dolnośląski] Góry Stołowe, 29. czerwca - 1. lipca 2012

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kuba, a może byś zrobił krótkie podsumowanie wyjazdu, zebrał linki do wszystkich stron ze zdjęciami i podłączył do pierwszego posta w temacie? Wtedy już na dzień dobry bez żmudnego przebijania się przez 20 stron byłoby widać efekty wyjazdu dla nowych czytaczy spoza naszego grona?

Napisano

Trochę późno, ale chciałam jeszcze podziękować całej dolnośląskiej ekipie! Pilon, każdy kolejny organizowany przez Ciebie zlot jest lepszy od poprzedniego - także tak łatwo się baby z ekipy nie pozbędziecie :teehee: Specjalne podziękowania dla chrapiących i niechrapiących współlokatorów; nocnej ekipy poszukiwawczej; niedzielnej grupy pieszo-skałkowej; fotografów - nigdy nie miałam tylu zdjęć :D oraz przede wszystkim dla sobotniej ekipy trekkingowej za towarzystwo w jednej z najlepszych górskich wycieczek jakie przeżyłam!

A, no i zapomniałabym - dziękuję chłopu mojemu za doping i pochwały :teehee:

Ja od dawna wiedziałam, że we Wrocławiu mieszkają niesamowici ludzie :)

Napisano

Witam,

To jeszcze ja dorzucę kilka swoich chociaż przy Waszych wypadają dość słabo :/ http://flic.kr/s/aHsjAqgbBs

Dzięki za świetny wknd, super towarzystwo, noszenie roweru kiedy brakowało siły /tak .. bywały takie momenty/, za poratowanie nową dętką /oddam przy następnym spotkaniu/ i ogólnie za wspólne pedałowanie /dla tych co nie byli - bez skręconych skojarzeń proszę ;)

P.S. Z tej niskobudżetowej produkcji spróbuję zmontować jakiś filmik tylko dajcie mi trochę czasu.

No i do zobaczenia mam nadzieję wkrótce!

Napisano

Zdania sa podzielone ;)

no widać jak można nawet zawsze uczesane dziewczę rozkudlić:D wygląda jak...by się tam pająk zaplątał:D

Napisano

Co by nie mówić fajna laska była :D ... tylko z deko chamska. A tej kanapki ze smalcem i ogórka jej nie wybaczę :devil: :devil: :devil: bo po piwku robię się niemiłosiernie głodny :D

Napisano

halo halo ;) była wredna nie chciała Ci dać marokooko spoko;) a głodny to ja też byłem ale nie na smalec po zimnym piwie bo by krzaków w okolicy zbrakło:P

Napisano

Jaka laska smalcowa? O czym nie wiem? :>

no taka całkiem apetyczna ;-P

ale znudziła się czekaniem na poniektórych niezdecydowanych i się wypięła na nich ;-P

a za 5zł mogła im dobrze zrobić ;-P

Napisano

tia..tia....chcieliśmy dać jej zrobić utarg życia..a ta wredna małpa z szelmowskim uśmiechem oznajmiła ,że chętnie sprzeda ..ale jutro :bye2:

Napisano

Ale że Sylwia?

:>

nie...babeczka z interesa przy zejściu ze Szczelińca..wydymała nas bez smalca :blush:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...