mibas Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Kuba, a może byś zrobił krótkie podsumowanie wyjazdu, zebrał linki do wszystkich stron ze zdjęciami i podłączył do pierwszego posta w temacie? Wtedy już na dzień dobry bez żmudnego przebijania się przez 20 stron byłoby widać efekty wyjazdu dla nowych czytaczy spoza naszego grona?
maroko777 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 mibas ale nasze grono jest dość hermetyczne wszak nie ma w Polsce tak wiele wyjątkowych i nie tuzinkowych osobistości jak my
Szoppers Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Zdjęcie 14 miażdży :] Ja bym je na koszulkę dał :] A przynajmniej jego część Zdania sa podzielone
ana87 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Trochę późno, ale chciałam jeszcze podziękować całej dolnośląskiej ekipie! Pilon, każdy kolejny organizowany przez Ciebie zlot jest lepszy od poprzedniego - także tak łatwo się baby z ekipy nie pozbędziecie Specjalne podziękowania dla chrapiących i niechrapiących współlokatorów; nocnej ekipy poszukiwawczej; niedzielnej grupy pieszo-skałkowej; fotografów - nigdy nie miałam tylu zdjęć oraz przede wszystkim dla sobotniej ekipy trekkingowej za towarzystwo w jednej z najlepszych górskich wycieczek jakie przeżyłam! A, no i zapomniałabym - dziękuję chłopu mojemu za doping i pochwały Ja od dawna wiedziałam, że we Wrocławiu mieszkają niesamowici ludzie
marhevek Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Witam, To jeszcze ja dorzucę kilka swoich chociaż przy Waszych wypadają dość słabo :/ http://flic.kr/s/aHsjAqgbBs Dzięki za świetny wknd, super towarzystwo, noszenie roweru kiedy brakowało siły /tak .. bywały takie momenty/, za poratowanie nową dętką /oddam przy następnym spotkaniu/ i ogólnie za wspólne pedałowanie /dla tych co nie byli - bez skręconych skojarzeń proszę P.S. Z tej niskobudżetowej produkcji spróbuję zmontować jakiś filmik tylko dajcie mi trochę czasu. No i do zobaczenia mam nadzieję wkrótce!
evo07 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Zdania sa podzielone no widać jak można nawet zawsze uczesane dziewczę rozkudlić wygląda jak...by się tam pająk zaplątał
marhevek Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Aaaa zapomniałem ... dzięki Michał za garażowanie mojego wehikułu .. bo w tej szopie mógłby wkndu nie przeżyć
Voivod Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 jeszcze troszkę foci https://picasaweb.google.com/103140684835478839153/Pasterka2?authkey=Gv1sRgCJKoqOSy8Pr-JQ żeby nie było :devil:
Voivod Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Marcin, wybacz..kurczaki pieczone..nie uwieczniłem kobiety smalcowej ....
MixingHead Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Ona sama się skreśliła z listy. Prosić sie nie będziemy
maroko777 Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Co by nie mówić fajna laska była ... tylko z deko chamska. A tej kanapki ze smalcem i ogórka jej nie wybaczę :devil: bo po piwku robię się niemiłosiernie głodny
evo07 Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 halo halo była wredna nie chciała Ci dać marokooko spoko;) a głodny to ja też byłem ale nie na smalec po zimnym piwie bo by krzaków w okolicy zbrakło:P
mibas Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Jaka laska smalcowa? O czym nie wiem? :> no taka całkiem apetyczna ;-P ale znudziła się czekaniem na poniektórych niezdecydowanych i się wypięła na nich ;-P a za 5zł mogła im dobrze zrobić ;-P
Voivod Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 tia..tia....chcieliśmy dać jej zrobić utarg życia..a ta wredna małpa z szelmowskim uśmiechem oznajmiła ,że chętnie sprzeda ..ale jutro
Voivod Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Ale że Sylwia? :> nie...babeczka z interesa przy zejściu ze Szczelińca..wydymała nas bez smalca
pilonowa Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Spoko, codziennie o niej gada.. :] ładna choć ? ehehe
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.