Skocz do zawartości

[Mini-Zlot dolnośląski] Góry Stołowe, 29. czerwca - 1. lipca 2012

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja jeszcze jestem winien podziękowania dla Evo07 i Babie Ani za spełnienie moich słodyczowych marzeń :thumbsup: , przy najbliższej okazji spróbuje się zrewanżować.

Napisano

BTW - ktoś podpowie może jaka strona potrafi zrobić analizę śladu?

Nie wiem o jaka analize Ci chodzi ale gpsies.com wrzuca i jakies tam mini staty podaje ;)

Ja rowniez pragne podziekowac wesolej ekipie za wspolnie spedzony czas :) Czeski obiad u Basi, zolty szlak do przeciskania sie w szczelinach, Antek i wyjaca Baba to ewidentne szlagiery :) Co zlego to nie ja ;) a za kolarz z posciela Qbie nalezy sie calus ;)

a za kolarz z posciela Qbie nalezy sie calus ;)

LOL napislaem kolarz a swieci sie kolarz ;) i nie mozna tego zedytowac ;) i znowu to cos poprawilo na RZ ;) wiec za ten "collage z posciela Qbie nalezy sie calus"

Napisano
Nie wiem o jaka analize Ci chodzi ale gpsies.com wrzuca i jakies tam mini staty podaje ;)

everytrail niby też jakieś wykresy zamiast zdjęć potrafi pokazać, ale jak widać dorobiłem grafikę z profilem wysokościowym w gpsvisualizerze i tyle mi na razie wystarczy ;-) Jak ktoś chce więcej, to może gpx ściągnąć i samemu czymkolwiek przeanalizować.

Chciałbym przypomnieć raz jeszcze - jeżeli komuś jakieś zdjęcie lub opis do niego nie leży - z góry przepraszam i bardzo proszę o kontakt, aby to usunąć/naprawić.

Komentarze można też oczywiście dodawać swoje na Picasie :yucky:

Napisano

Niesamowity wypad pod każdym względem, zawodowo przygotowany i dopracowany ,wielki szacun para todos !!!

Krótko-mój debiucik w górach....i spowalniałem lepiej niż V-braki chłodzone w strumieniu :thumbsup: .Nikt nie mówił,że będzie lekko...teraz już wiem !

Nóżki dziś troszkę bolą..ale nie zrażam się !

Towarzysko/rozrywkowo......niesamowita ekipa ! Dla wielu chyba "ciasto" nabrało nowego smaku.Liczba "3" od piątku jest magiczna,każdy o nią pyta :thumbsup: Poziomki zbierane o 0:30 pyszne.Nocleg na górce,aż do przybycia "czarnulki" i jej ekipy niesamowity .

Inne atrakcje pt." za jeden koncert wziąłem tyle co moja matka emerytury za rok" , amant matko /córkowy, dziewcze młode ćwiczące przed kolejnym castingiem do "Mam Talenta",placki ziemniaczane z nie wiem czego na Szczelincu - normalnie BEZCENNE

Napisano

Przegapiłem ciasto ? (a może powinienem się z tego powodu cieszyć ?)

Mixi ,Szopers zna magicznego sposoba jak można w nocy zorganizować :thumbsup:

Napisano

profil%2520sobota.jpg

patrząc na ten wykres wcale nasz wypad nie byl taki turystyczny:)

MIchał - foty lux na paru pozwolilem sobie na uszczypliwe komenty :devil:

sabaka:D tako rzekłem i spać poszedłem ot! (pisownia zamierzona:) Szop miszczem wciskanie w posz(ch)wę

ps: Voivod - prostuj haka, bez tego nie wyregulujesz srajca:) a moje prostownie ręką na długo nie styka:/

Napisano
ps: Voivod - prostuj haka, bez tego nie wyregulujesz srajca:) a moje prostownie ręką na długo nie styka:/
..oj tam oj tam.masz moc w kopytkach i w łapkach a osrama się jakoś kreci i czeka na masaża prostującego :thumbsup:
Napisano

ehh piknie było i ten ślizg po skale:)

ps: thx za foty - jakoś mam wrażenie że na fotach najwięcej jest Baby i mnie a tyle było natury dookoła:)

Napisano

Robsonu, foty fotami, ale co do jednego zdjecia - to ja jestem pod wrażeniem jak Cię natura uposażyła :D:icon_redface:

Napisano

Witam - przylaczam sie do podziekowan dla calej ekipy za wybitnie przyjemny klimat i mozliwosc spedzenia czasu z sympatycznymi ludzmi, ktorzy takze depcza pedaly. Szczegolne podziekowania dla ZaDymka za nieplanowana wycieczke do Kudowy i dla Dawida za pozyczenie jego karocy :)

Do zobaczenia niebawem na szlaku.

Pozdrawiam

M.

Napisano

http://wtrns.fr/mciNZX8p24etseG

Zdjątka bezrowerowe z niedzieli i jakieś krajobrazy :) Mam nadzieję, że działa (proszę o potwierdzenie). Nie zmniejszałem tego by każdy mógł sobie to obrobić jak lubi. Wiem, ze matryca jest usyfiona, podobno lepiej samemu nie ruszać.

Wszelkie uwagi co do zdjęć czy ustawień aparatu mile widziane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...