pilon Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Napisano 28 Czerwca 2012 FOOOORRRRRRZZZAAAAAAAAAA ITAAAALIIIIAAAAAAAAAAAAA!!!!
maroko777 Napisano 28 Czerwca 2012 Napisano 28 Czerwca 2012 no i du*a zbita .... pora w kimono... do zobaczenia jutro
MixingHead Napisano 28 Czerwca 2012 Napisano 28 Czerwca 2012 evo - rano bede zakupowal - jakis likierek ci nabyc ? alma/biedronka
Ina Napisano 28 Czerwca 2012 Napisano 28 Czerwca 2012 Kto nie jedzie ten za Niemcami i co ja mam powiedzieć kiedy moje chłopię/kierowca pojechalo w delegację eh Miśki przeboleć nie mogę że się nie zjawimy z Thrawn'em na tak zacnym zlocie, ale cóż pozostaje mi chyba czekać na wasze fotorelacje... Zadymek - rewelacyjne fotki
pilon Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Napisano 28 Czerwca 2012 Ina, jeszcze będzie okazja... Ja już myślę na Jesienną Miniówą - - - Dobranoc all i do jutra
inhibitor Napisano 29 Czerwca 2012 Napisano 29 Czerwca 2012 29. czerwca - 1. lipca (piątek - niedziela). To już dzisiaj??? Nie za tydzień??? O w mordę jeża...
jorgov Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 Nie zdążyłem się pożegnać z większością na żywo, także za pośrednictwem forum dzięki wszystkim za wspólny wypad, Pilonowi i Majkelowi za organizację i do zobaczenia gdzieś na szlaku.
inhibitor Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 Prawie 1 GB fotek i rozbity aparat foto - to musiał być fajny wyjazd... Dzięki dziewczyny i chłopaki... Za jazdę, za trekking, za piwo, grila, "nocne Polaków rozmowy", duchotę w pokoju, kolejkę pod prysznic, obdarte łokcie, zdarte kolana, odklejający się bieżnik, banany na gębach, ból w udach, wschód Słońca nad Szczelińcem i wiele innych doznań... Obiecane fotki: https://picasaweb.google.com/103959365126616415000/2012_06_292012_07_01GoryStoOweRowerem?authuser=0&authkey=Gv1sRgCO_-uYfS9qKEugE&feat=directlink PS Szczególne pozdrowienia dla mieszkańców pokoju nr 3... Ktoś ma klucz?
zaDymek Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 Ja mam klucz Podziękował wszystkim za wszystko , Pilon. traski były w pytkę dzień 1 ( piątek) : http://www.navime.pl/trasa/25678/Zlot+I+dzie%C5%84%2C+cz+1 http://www.navime.pl/trasa/25680/Zlot+I+dzie%C5%84%2C+cz+2 dzień 2 (sobota) : http://www.navime.pl/trasa/25681/Zlot+2+dzie%C5%84 dziś ( niedziela) : http://www.navime.pl/trasa/25682/Zlot+3+dzie%C5%84+%28+solo+%29 Jest po kilka zdjęć zrobionych telefonem .
pilon Napisano 1 Lipca 2012 Autor Napisano 1 Lipca 2012 A on to powrócił, zasiadł, spojrzał na wspólne dzieło i rzekł, że było to dobre (czyt.: jestem przezadowolony i przeszczęśliwy ) Jeśli ktoś z całej Ekipy za rok będzie chociaż minute z tej Miniówy będzie wspominał z uśmiechem - to czuje się spełniony Pozdro, szacun, HOUGH!
evo07 Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 więc tak - wszystko co dobre szybko się kończy - niestety - sad but true. wliekie dzięki dla orga Pilonusa:) moja grupa turystyczna w składzie: Baba, Jorgov, Krzysq, Mibas, Mixinghead - przebyliśmy razem jakieś 60km, może nie było 'telewizorów' ale za to było podjazdy, zjazdy, korzenie, kamole, błoto(wszystkie kałuże moje), szuter no i wisienka na torcie - asfaltowy podjazd przechodzący w szuter z kamolami:) Wielkie uznanie dla Mix'a, ktory jako jedyny w stawce zapitalał na sztywniaku - wytrzęsło mu wszystko nawet chyba cebylki włosów na pośladach:D Mibas - kolejny HC dzięki za słit focie i w ogóle za całokształt na trasie:) na koniec - moja Babu - zaskakuje mnie coraz bardziej, na podjazdach już nie stęka tylko walczy i jedzie :* do zoba next time ps: ja zamknalem sobotę z wynikiem 88km ps2: czekamy na jakieś fotki i ślad ps3: pokój nr 7 - Baba, Daid, Szopp, Misiek, Pilonus - dzięki za niewywałke z pokoju za chrapanko choć Szopi ponoć lepiej zapodawal nutę ps4: i tak byłem glodny - net time wiecej parówek poproszę i ogólnie wiecej żarcia ps5: dzięki również za tripa z buta na Szelińca - kto nie był w labiryntach niechaj żałuje podwukroć
MixingHead Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 Żadne słowa nie oddadzą atmosfery wyjazdu Zaliczenie jednej nocki na polance w śpiworku - wypas. Coś tam dodam później od siebie, ale to i tak bedzie mały % tej zayebistości jakiej doświadczyłem. Pozdro dla androida ps - nie było pokoju nr 7 bo wszyscy spali w trójce, no może oprócz błażeja20
daid Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 Amelinium rządzi;) fotki ode mnie Picasa Web Albums - daid - 29.06-01.07.2... jeżeli ktoś będzie chciał oryginalny rozmiar to proszę o PM odnośnie atmosfery na zlocie wszystko zostało już napisane, podpisuję się pod tym;) do zobaczenia na kolejnym mini zlocie;) P.S.1 uważajcie na muflony i żółte szlaki! P.S.2 "Jakby się pan przedstawił to może i ja bym wziął autograf"
pilon Napisano 1 Lipca 2012 Autor Napisano 1 Lipca 2012 Z cytatów, to jeszcze w aucie, wracając: Pilon: "Nooo, bo to był jej szwagier. Szwagier... tak? Czy nie? Jak to jest, kto to jest szwagier?" Maroko777: "Szwagier to jest brat Twojej siostry" P.: "No właśnie. Więc szwagier... Nie no, stary, jak szwagier? Brat mojej siostry to ja k*^&%^a jestem!" M.: "No w sumie racja..."
mibas Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 dzieki wszystkim za wszystko, przede wszystkim za niesamowitą atmosfere całej imprezy, a na pierwszym miejscu oczywiście Pilonowi za pomysł, miejsce i perfekcyjną realizację. Z cytatów, to nie potrafię sobie w tej chwili dokładnie tego przypomnieć, jak to leciało, ale na łopatki rozłożył mnie tekst Mixa podczas niedzielnego sniadania pt. "gips" z upajającą się własnym głosem dziewuszką w tle :-)
krzysq Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 Ja też dziękuję za wspólnie spędzony czas, szczególnie grupie trekkingowej. Miło będę wspominał moją pierwszą jazdę w górach. Pilon, świetna organizacja! Do następnego, mam nadzieję. MixingHead, nie rozumiem dlaczego zrezygnowałeś ze spania we wspaniałym towarzystwie i atmosferze pokoju numer trzy .
pilon Napisano 1 Lipca 2012 Autor Napisano 1 Lipca 2012 No, już się jakoś ogarnąłem, pojadłem ... Teraz na spokojnie, serdeczne dzięki dla Was wszystkich. Najlepsza Ekipa pod słońcem! Bez Was taki wyjazd nie miałby ani sensu, ani wykonania, ani polotu, ani tych drobnych smaczków, które wspominamy I nie dziękujcie mi, bo nie ma za co W skali tego co dostaje z powrotem, organizacja to szczegół Więc to ja dzięki za te pozytywne emocje Pogoda dopisała aż nadto Trasy również - niebieski szlak przez Narożnik i Kopę Śmierci będę długo wspominał. Na drugim miejscu - zjazd (mimo, że na dropach zsiadałem) po wyjściu z Brumovskych Sten Mam nadzieję, że wszystkim (mimo przełajowego wysiłku) się podobało. Podrapańcom życzę szybkiego gojenia Serdeczne dzięki dla Gerusa za wożenie mego tyłka Wielkie pozdro dla Was i szczegółowe dla ludzi spoza ekipy Pozdrawiam więc Basie, Sylwie, Julie, Magdalenke (hau hau), Konczite z gitarą no i ofkors Antka - na CNN wspominali, że turla się właśnie już pod Kapsztad (rekord jak na dziecko póki co ). Panią Madzię na końcu, szczególnie pozdrawiam! (dzięki za ogarnięcie naszego pierdzielnika i pomoc księgową oraz przechowanie nas aż do 18:00 ) Dzięki też za loda i makarona Do następnego!
pilon Napisano 1 Lipca 2012 Autor Napisano 1 Lipca 2012 Nie mam zielonego pojęcia Ściele, ide spać Bo nie ma to jak:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.