Cox Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 20 km to zrobisz w 1h, pod górę średnia 15, w dół 50
zaDymek Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 20 km to zrobisz w 1h, pod górę średnia 15, w dół 50 Jasne, po płaskim 44,8 :/ Przeca napisał że formę ma słabą
Cox Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 44,8 km/h w 1 h by przejechal 44,8 km a musi 20 km, średnia 15 km po asfalcie pod góre spoko wytrzyma,a w dól to wiadomo
MasterYoda Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 To ja mam zapytanie Czy ktoś jedzie w okolicach południa i ma miejsce wolne ? Bo strzelił mi do głowy pomysł żeby zobaczyć na co mnie stać i zrobić sobie 20km dojazd (ze Ścinawki Średniej) o własnych siłach do miejsca docelowego :], czyli drop off na trasie. Zastanawiam sie o której najpóżniej musiałbym być na poczatku trasy żeby w miarę komfortowo móc dojechać do celu. Moja forma na teren pofalowany jest zerowa albo minimalna. To masz formę zbliżoną do mojej Z dworca PKP w Ścinawce Średniej polecam jechać w prawo wąską drogą asfaltową w kierunku drogi wojewódzkiej, zobaczysz przy okazji trzy wiadukty kolejowe. Na dojazd do Pasterki myślę, że 1:30 - 1:40 wystarczy Ci w zupełności. W "centrum" Ścinawki kładą teraz nowy asfalt na drodze i budują parking, więc trzeba uważać na ciężarówki.
evo07 Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 ja mam pytanie po za końqrsem:) którą z tych dwóch opon załozyć na przód a którą na tyłek - conti vertical 2.3 oraz conti graviti 2.3 takie sobie zapodałem na wyjazda ale nie wiem którą gdzie zapodać. osobiście chyba skłaniam się co by gravitkę piznąc na tyła ale poczkam na opinie tych bardzie objeżdżonych niżli ja:) pozdro i do zoba!!!
Cox Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 verticala na przód, z tyłu też by dał rade, ale gravity niekoniecznie się spisze na przodzie, może ci się na zakrętach uślizgiwać
MixingHead Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 ja mam pytanie po za końqrsem:) którą z tych dwóch opon załozyć na przód a którą na tyłek - conti vertical 2.3 oraz conti graviti 2.3 takie sobie zapodałem na wyjazda ale nie wiem którą gdzie zapodać. osobiście chyba skłaniam się co by gravitkę piznąc na tyła ale poczkam na opinie tych bardzie objeżdżonych niżli ja:) pozdro i do zoba!!! Ależ masz problem Dobrze ze ja z innej planety :] Węższa opona to mniejsze opory na podjazdach (nie wspominając zjazdów), i tego sie będę trzymał :] Ale 15km/h przez ok 20km pod góre to sobie mogę pomarzyć.
maroko777 Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 evo07 zapodaj Fat Alberty 2.35 lub 2.4 w góry rewelacja i bez zastanawiania się która na tył a która na przód bo są opisane
pilon Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Napisano 27 Czerwca 2012 Na zachętę, co nasz czeka: Może jakiś night ride po tym?
gerus Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 Juz widze jak latam tu na moim bezskokowym wynalazku, a jeszcze noca hmmmm czemu by nie:-) tylko przed wyjazdem trzepw gopr powiadomic niech helikopter juz lata:-P Sprzet do jazdy nocnej juz spakowany:-)
1979majkel Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 Malutka zmiana w doborze obsady transportowej do Pasterki: Pilon jedzie z Poznaniem w skladzie Maroko777 i Gerus, natomiast Mibas zabiera z Wroclawia uzyszkodnikow MixingHead i Voivod. Pozdrawiam M.
pilon Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Napisano 27 Czerwca 2012 Wooden-track też nas czeka Takie małe North Shore
maroko777 Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 a jaka jest tam szerokość ? bo nie wiem czy z kierą się zmieszczę....
maroko777 Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 no to git już jestem mega happy :D i nie mogę się doczekać wyjazdu :devil:
tysia87 Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 Oki, więc czekamy na info na dniach, dziękuję! Niestety noga się nie che się goić tak szybko jak ja bym tego chciałam i niestety z wielkim żalem muszę zrezygnować ze ZLOTu wwrrr...
evo07 Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 evo07 zapodaj Fat Alberty 2.35 lub 2.4 w góry rewelacja i bez zastanawiania się która na tył a która na przód bo są opisane maroko €spoko mnie nie chodziło o kierunkowośc opony, bo obie są kierunkowe acz o rzeźbe bieżnika i zgodzę się z Cox'em a fat lberty to szwabskie gówno do tego za lekkie Wooden-track też nas czeka Takie małe North Shore Pilonu! weź pod uwagę iż będę ze sobą wlókł swoją Babę jedyna baba w stawce:) bądz miły proszę ale pl Northshore'a must C ps: jak ją tam zgubię to będe miał to samo co Ty na smrku i dożywonie samogotowanie:D
mibas Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 Niestety noga się nie che się goić tak szybko jak ja bym tego chciałam i niestety z wielkim żalem muszę zrezygnować ze ZLOTu wwrrr... wielka szkoda :-(
maroko777 Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 nie chodziło o kierunkowośc opony, bo obie są kierunkowe acz o rzeźbe bieżnika w Fat Albertach masz różną rzeźbę bieżnika, inna jest w oponie na przód "Front" i inna w oponie na tył "Rear" ...
evo07 Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 Niestety noga się nie che się goić tak szybko jak ja bym tego chciałam i niestety z wielkim żalem muszę zrezygnować ze ZLOTu wwrrr... qrde szkoda:/ szybkiego powrotu na siodło i pełnej sprawności i do zoba na szlaku...
1979majkel Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 Niestety noga się nie che się goić tak szybko jak ja bym tego chciałam i niestety z wielkim żalem muszę zrezygnować ze ZLOTu wwrrr... Kuruj sie i wracaj jak najszybciej do zdrowia Justyno powodzenia i do zobaczenia (mam nadzieje) niebawem. Pozdrawiam M.
pilon Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Napisano 27 Czerwca 2012 Justyna, wielka szkoda, ale dbaj o girkę, to najważniejsze, bo zaniedbane może wyłączyć na więcej niż jeden wypad... Tak więc potwierdza się komunikat sprzed paru dni: ABY NIE ZMARNOWAŁY SIĘ MIEJSCA JUSTYNY I PIOTRA I ŻEBY NIE WOJOWAĆ Z DZIELENIEM KWOTY I ODEJMOWANIEM UŁAMKÓW ZŁOTÓWEK OD KWOT KTÓRE BĘDZIEMY MUSIELI DOPŁACIĆ, PROSZĘ O PRZYGOTOWANIE SIĘ ZIELONYCH, ZGODNIE Z KOLEJKĄ DO WSKOKU NA DWA ŁÓŻKA. OSOBY WSKAKIWYWUJĄCE NA ŁÓŻKA BĘDĄ PIĘKNIE PROSZONE O ROZLICZENIE SIĘ Z JUSTYNĄ - BĘDĘ MIAŁ NA MIEJSCU WYDRUKOWANY NUMER KONTA TYSI. Jeśli ktoś koniecznie chce glebać, to bardzo proszę, ale jednak warto te miejsca wykorzystać. Dwaj szczęściarze - w Pasterce w tym momencie nic nie płacicie za spanie, a po powrocie do domów przelewacie Tysi kaskę...
Cox Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 teraz się poważnie zastanawiam czy brać opony 400g... jakieś gwoździe mogą wystawać z tych belek
pilon Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Napisano 27 Czerwca 2012 Nie nie, jest git, śmigałem tam na boso z jakimiś laskami... Gwoździ wystających brak Poza tym to opcja - ścieżka dydaktyczna poza głównym szlakiem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.