pilon Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Napisano 25 Czerwca 2012 To już 4 dni do wyjazdu Mam parę uwag i pytań - pamiętajcie proszę, że okolica dość swojska - nie kupicie tam zdrowej żywności, batoników energetycznych, żeli, nawet z poweradeami może być kiepsko. I Pasterka, i Karłów to wsie, dodatkowo dość odosobnione. Rzeczy "rowerowe" wypada ze sobą przywieźć - weźcie mapki i gpsy, dobrze, żeby każy miał w miarę możliwości jakąś drobną ochronę osobistą (apteczka lub chociaż pare plasterków) - czy ktoś bierze laptopa i głośniki? - ktoś, kto czuje, że może być na miejscu absolutnie najwcześniej z całej grupy, proszę, żeby dał mi o tym znać - na wszelki wypadek polecam mieć przy sobie kieszonkowe - 50 zł i 300 KCS - reszta okaże się na miejscu
MixingHead Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 Ktoś się orientuje czy w Radkowie w rynku nadal jest restauracja gdzie można zjeść smacznie i tanio ? :]
pilon Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Napisano 25 Czerwca 2012 "Graniczna", ciągle jest... Ale ja bym sie skłaniał ku Czechom - 4 km bliżej niż Radków, a zestawy podobne i w podobnej cenie.
maroko777 Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 Pilon nie wiem czy czasem 300 koron to nie za mało... przy ostatnim wyjeździe na singla miałem ze sobą 700 koron i prawie nic nie kupiłem a zostało mi tylko 150 ...
pilon Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Napisano 25 Czerwca 2012 Liczyłem tylko obiady i popitek u Lidmanu... Ja też się przeliczyłem na singlu (woda mineralna 220 ml za 40 KCS - 7,50 PLN ), ale tutaj takich cen nie będzie
maroko777 Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 hehe rewelacja, zupełnie nie potrzebnie się martwiłem całkiem fajne menu mają, chyba pode mnie układane
MixingHead Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 "Graniczna", ciągle jest... Ale ja bym sie skłaniał ku Czechom - 4 km bliżej niż Radków, a zestawy podobne i w podobnej cenie. Ja tam sie jeszcze zastanowie, bo to najlepsza knajpa w jakiej byłem :]
inhibitor Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 - ktoś, kto czuje, że może być na miejscu absolutnie najwcześniej z całej grupy, proszę, żeby dał mi o tym znać Co to znaczy? Nie wiemy kiedy będą poszczególni członkowie, więc może niech każdy napisze tak mniej więcej, o której się zjawi... Ja + Maleństwo około 19 powinniśmy być na miejscu... Przypomnę raz jeszcze, że mam dość dużo miejsca w aucie... Rower nie wejdzie, ale mogę komuś bagaże zabrać... Biorę tez podstawowy sprzęt turystyczny - może pójdziemy na Szczeliniec w nocy? Albo wczesnym rankiem, po ciemku, aby wschód słońca pofocić?
pilon Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Napisano 25 Czerwca 2012 Fakt, nie byłem precyzyjny... Dla mnie wcześnie będzie oznaczało przed 13:00 Chodzi tylko o poczucie, że ktoś może być pierwszy, bo rusza po prostu rano Powstał już mały projekt nocnej wycieczki, więc sprzęt będzie jak najbardziej na miejscu
zabiel17 Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 Ekipa wałbrzysko- świebodzicka ma wyjazd najpóźniej o 11 w piątek, nie wiem czy będziemy pierwsi ale tak wyjeżdżamy
pilon Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Napisano 25 Czerwca 2012 Ok. Jeśli ktoś przyjedzie i mnie nie spotka, to po prostu niech powoła się na Kubę, z rezerwacji na 25 osób z wypadu rowerowego. Obsługa będzie wiedzieć o co kaman
zaDymek Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 To już 4 dni do wyjazdu Mam parę uwag i pytań - pamiętajcie proszę, że okolica dość swojska - nie kupicie tam zdrowej żywności, batoników energetycznych, żeli, nawet z poweradeami może być kiepsko. I Pasterka, i Karłów to wsie, dodatkowo dość odosobnione. Rzeczy "rowerowe" wypada ze sobą przywieźć - weźcie mapki i gpsy, dobrze, żeby każy miał w miarę możliwości jakąś drobną ochronę osobistą (apteczka lub chociaż pare plasterków) - czy ktoś bierze laptopa i głośniki? - ktoś, kto czuje, że może być na miejscu absolutnie najwcześniej z całej grupy, proszę, żeby dał mi o tym znać - na wszelki wypadek polecam mieć przy sobie kieszonkowe - 50 zł i 300 KCS - reszta okaże się na miejscu Jo, laptopa mogę zabrać, bo chyba jednak autem podjadę, więc nie będzie problemu. Głośników nie posiadam. Dziś oddałem tylne koło do naprawy ( 1 szprycha złamana, 1 wyrwana z nyplem , 2 pogięte, 1 pęknięta ) , myślę że do piątku mi zrobią ;)Tak to jest jak się nie patrzy pod koła, tylko przed siebie P.S. Jeszcze snejka złapałem i na flaku po kamolcach zjechałem
MixingHead Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 Miałem pisać o nocnej zabawie ale widze, że juz nie trzeba git
Mod Team mrmorty Napisano 26 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 26 Czerwca 2012 Proszę Jaśnie Państwa proszę wybaczyć za spamowanie w waszym temacie ale w waszych okolicach jestem laikiem a w niedzielę jadę na miesiąc do Radkowa prowadzić zajęcia ze wspinaczki na Błędnych Skałach. Zabiorę ze sobą rower ale myślę też nad spakowaniem zjazdówki. Co byście polecili mi w tych okolicach z góry dzięki
inhibitor Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 ...ale myślę też nad spakowaniem zjazdówki. Co byście polecili mi w tych okolicach z góry dzięki Czarną Górę, ale to "po przekątnej" Kotliny Kłodzkiej... W weekendy wyciąg narciarski czynny dla rowerzystów... Więcej informacji szukaj na googlu, albo załóż własny wydzielony temat...
1979majkel Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 W kwestii organizacyjnej grupy transportowe pary osobo-rowerowe na mini zlot w Pasterce wygladaja nastepujaco: Pilon Mibas Voivod Daid Juraleona Tysia87 Piter Ania Evo07 1979majkel Szoppers DeTeam Cox Zabiel17 Inhibitor Malenstwo Jorgov Krzysq Maroko777 Gerus Blazej20 Seagete85 MixingHead Marhevek Ostatni osobnik pojecia nie mam co zamierza - nigdzie sie nie odezwal, nic nie napisal - jesli o mnie chodzi jest na chwile obecna Czlowiekiem Widmo i nie biore odpowiedzialnosci za jego dotarcie do celu. MixingHead wkrotce ustali ze mna szczegoly i zostanie przypisany do kogos z wolnym miejscem. Jesli cos sie nie zgadza, w tym co napisalem sa jakies bledy merytoryczne - prosze o kontakt. Pozdrawiam M.
maroko777 Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Hmmm.... myślałem że Pilon jedzie z nami...
1979majkel Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 To ma sie podobno jeszcze wyjasnic w najblizszym czasie. Pozdrawiam M.
pilon Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Napisano 26 Czerwca 2012 Muszę jeszcze się dogadać z Mibasem - bo to ja namieszałem, a nie on. Oczywiście dam znać
pilon Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Napisano 26 Czerwca 2012 Do powyższego tylko dorzucę jako ORG małe "ale", żeby teraz nie robić zamieszania w czymś w 1000% dopracowanym, szczególnie w staraniach Majkela. Ewa to by była ekstra opcja, jakby cuś nie wypaliło komuś - bo i tak by była przejazdem i nie nocowała, tylko dołożyła 40 km do swojej niezależnej trasy i wieczorem ewentualnie kogoś podrzuciła... Sorry za ewentualny zawrót głowy z tym
pilonowa Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Tak tak, po prostu tyle ludzi jedzie autami że Kuba jadąc rano pewnie by pojechał na pusto a ja bym miała związane ręce w swoich sprawach bez auta na weekend. A wspólnie na wieczór to jak na organizatora trochę późno. sorki za zamęt
mibas Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Tak tak, po prostu tyle ludzi jedzie autami że Kuba jadąc rano pewnie by pojechał na pusto a ja bym miała związane ręce w swoich sprawach bez auta na weekend. A wspólnie na wieczór to jak na organizatora trochę późno. sorki za zamęt jakby coś, to mam dość pojemny bagażnik w moim kombiaku (będzie 180cm na długość), psiwór chyba też do niego wrzucę, pogoda wg oglądanej przed chwilą prognozy raczej nie zapowiada mrozu tylko jakieś +32..+33 stopnie i burze, więc jakby ktoś chciał w nim nocować to raczej nie będę robił problemu (chyba że sam się tam przeniosę z dusznego przepakowanego pokoju ;-P)
MixingHead Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 To ja mam zapytanie Czy ktoś jedzie w okolicach południa i ma miejsce wolne ? Bo strzelił mi do głowy pomysł żeby zobaczyć na co mnie stać i zrobić sobie 20km dojazd (ze Ścinawki Średniej) o własnych siłach do miejsca docelowego :], czyli drop off na trasie. Zastanawiam sie o której najpóżniej musiałbym być na poczatku trasy żeby w miarę komfortowo móc dojechać do celu. Moja forma na teren pofalowany jest zerowa albo minimalna. - 3-4h zejdzie czy więcej ? Jak ktos by był chętny na współną zabawę to mozna zostawić samochod w scinawce, zrobic zrobic trase rowerem i wrocic bo powrot to chyba tylko w dol by byl :]
pilon Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Napisano 26 Czerwca 2012 W kwestii organizacyjnej grupy transportowe pary osobo-rowerowe na mini zlot w Pasterce wygladaja nastepujaco: (...) Marhevek Ostatni osobnik pojecia nie mam co zamierza - nigdzie sie nie odezwal, nic nie napisal - jesli o mnie chodzi jest na chwile obecna Czlowiekiem Widmo i nie biore odpowiedzialnosci za jego dotarcie do celu. (...) Marhevek jedzie autem, sam od wschodu, nie ma i tak kogo ze sobą zabrać...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.