pilon Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Napisano 19 Czerwca 2012 Ale tym razem on specjalnie do Pasterki
inhibitor Napisano 19 Czerwca 2012 Napisano 19 Czerwca 2012 Otóż piątkową noc spędzi z nami Pan Piotr Pustelnik, trzeci polski zdobywca korony ziemi. I będzie jak najbardziej otwarty na rozmowy ... No to się chłop nie wyśpi... A my razem z nim...
pilonowa Napisano 19 Czerwca 2012 Napisano 19 Czerwca 2012 Myślę, że do tego czasu się nie wyrobię, ale już myślałam nad stworzeniem koszulek forumowych i innych rzeczy specjalnie na rower ( słyszałam, że jest z tym problem)))) Myślę, ze po sesji ostro wezmę się za ten temat Pomożecie ?
maroko777 Napisano 19 Czerwca 2012 Napisano 19 Czerwca 2012 A propos koszulek, to szkoda że Wrocławski Inkdividual nie istnieje bo miałem tam wtyki i można było w dobrej cenie zrobić super koszulki... Ale jak coś to możecie na mnie liczyć, chętnie pomogę
pilon Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Napisano 19 Czerwca 2012 Pomożemy, o Zdolna Babo, ale zacznijmy lokalnie na dolnośląskim, bo by było niezręcznie wbijać się w projekty ogólne, które też mają ciężkie chwile A w ogóle piątek będzie bardzo fajny w Pasterce, bo i Mr Pustelnik, i może się uda z napić
pilon Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Napisano 20 Czerwca 2012 Słuchajcie, jest bardzo ważna sprawa. Rozmawiałem właśnie z obsługą Pasterki i muszę ze względów logistycznych i formalnych leżących po stronie PTTK, powiedzieć: STOP, kończymy na 25 osobach, z żalem i nie z mojej "woli", ale więcej po prostu się nie uda nas pomieścić. Nikogo z czystym sercem już nie dopiszę, bo po prostu na miejscu odmówi mu się nawet gleby przekierowując do Schroniska na Szczelińcu. Myślę, że wiele to nie zmieni na 9 dni przed, ale jednak daję znać... Niech się cieszą ci, co zdążyli... Rzekłem
Voivod Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 O widzę że z poziomu 0 po rezygnacjach wskakuje na dostawencję,czyli pozytyw=mniej bagażu Płatnośc za podwyższony standart na miejscu ma się rozumieć Jak wstępne przygotowania logistyczne?Cos wiadomo?
mibas Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 łał Kuba, nieźle to załatwiłeś z Piotrem Pustelnikiem :-) A będą jakieś slajdy czy cóś podobnego? Chętnie bym też się zaopatrzył w jakąś dobrą lekturę z autografem, ale chyba nic takiego nie ma?
zabiel17 Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Pomożemy, o Zdolna Babo, ale zacznijmy lokalnie na dolnośląskim, bo by było niezręcznie wbijać się w projekty ogólne, które też mają ciężkie chwile to jest jak najbardziej zajefajny pomysł, można by coś wykombinować dodając na koszulki jakiś element charakterystyczny dla naszego regionu, możemy po pierwsze- szczycić się patriotyzmem lokalnym, po drugie promować region ja jestem jak najbardziej zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa takim pomysłem a na 9 dni przed zlocikiem nie mam napędu i łożysk w ramie, za to piękna opuchlizna kolana się znajdzie już się nie mogę doczekać Panowie i Panie. to taki mój wywód - desperata, który nie siedział od soboty na rowerze.
pilon Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Napisano 20 Czerwca 2012 O widzę że z poziomu 0 po rezygnacjach wskakuje na dostawencję,czyli pozytyw=mniej bagażu Płatnośc za podwyższony standart na miejscu ma się rozumieć Jak wstępne przygotowania logistyczne?Cos wiadomo? Platność na miejscu, a ostateczna weryfikacja przetasowań również - ja to Tomas Didymos jestem, póki nie zobaczę, to nie uwierzę łał Kuba, nieźle to załatwiłeś z Piotrem Pustelnikiem :-) A będą jakieś slajdy czy cóś podobnego? Chętnie bym też się zaopatrzył w jakąś dobrą lekturę z autografem, ale chyba nic takiego nie ma? Nie ja załatwiłem, samo wyszło Co do formy spotkania to będę znał szczegóły w piątek. A lektura to zbiorówka "Korona Ziemi" chyba z Pascala... (...) a na 9 dni przed zlocikiem nie mam napędu i łożysk w ramie, za to piękna opuchlizna kolana się znajdzie już się nie mogę doczekać Panowie i Panie. to taki mój wywód - desperata, który nie siedział od soboty na rowerze. Nie bój, na miejscu będziem mieć mobilny warsztat a kolanko w razie co Ci zdrenuję, widziałem raz jak to robili... Jakoś pójdzie, to drobny zabieg
1979majkel Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Jak wstępne przygotowania logistyczne?Cos wiadomo? Wstepne i pozne przygotowania logistyczne wygladaja tak, ze nie odpowiedziales na dwie moje wiadomosci w kwesti transportu do Pasterki. Przyjalem zatem, ze w tej kwestii radzisz sobie sam. Jesli sie myle to masz jeszcze czas aby sie okreslic bardziej precyzyjnie. Pozdrawiam M.
Voivod Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Jesli sie myle to masz jeszcze czas aby sie okreslic bardziej precyzyjnie. na PW stosowne sprostowanie
zaDymek Napisano 21 Czerwca 2012 Napisano 21 Czerwca 2012 Witam! Skoro zlot mamy rowerowy, to przyjadę rowerem , z Zagórza Śląskiego będzie mniej niż 40 km asfaltem;) No chyba że pogoda będzie padać to autem . Aha, będę sam, gdyż moja połowa ma dyżur w czasie zlotu :/ Hyhy
pilon Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Napisano 21 Czerwca 2012 Jestem dziś po rozmowie z Pasterką no i kilka ustaleń zapadło z Panią Magdą (nie jestem pewien, czy to Magda, ale na bank sie imię kończy na "a"). Max to 25 osób. Mamy 3 możliwe największe pokoje. Glebowicze śpią nie na strychu, a w pokojach na podłodze. Ze względów festiwalowych tak będzie spokojniej i bezpieczniej... Uniknie się deptania po głowie (przynajmniej częściowo).
MixingHead Napisano 21 Czerwca 2012 Napisano 21 Czerwca 2012 Ile jest z pasterki na szczeliniec czasowo ? 30-40min ? W razie czego, nocleg na szczelinicu to niezły pomysł :]
Cox Napisano 21 Czerwca 2012 Napisano 21 Czerwca 2012 ja planuje od razu w piąteczek, po przyjeździe, wbiec na szczeliniec, tak na rozgrzewkę
Cox Napisano 22 Czerwca 2012 Napisano 22 Czerwca 2012 jakie tam są kamienie na szlakach? gładkie wyślizgane , czy raczej takie ostre? EDIT :Dobra , na wiki przeczytałem że góry te są z piaskowców, (ostre kamienie to skały wulkaniczne) Lightbikerzy! można brać opony `400g
maroko777 Napisano 22 Czerwca 2012 Napisano 22 Czerwca 2012 zawsze w międzyczasie można skoczyć na Rychlebskie Steżki i pośmigać po "telewizorach" .....
tysia87 Napisano 24 Czerwca 2012 Napisano 24 Czerwca 2012 Zwielkim żalem i w######ie.... bede musiala zrezygnowac ze zlotu z racji tego, ze wczoraj mialam maly wypadek na budowie i wbilam sobie gwozdzia w stope i raczej nie wykuruje sie do soboty, a tak uwazalam zeby nic sie nie stalo a pech chcial i w ostatni tydzien cos musialo sie popsuc wwrrrrr... bawcie sie dobrze i cykajcie duzo zdjec.
pilon Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Napisano 24 Czerwca 2012 Ojjjjj Może uda się jeszcze wyleczyć... Mam pytanie co do kasy w takim razie i zadam je oficjalnie bo dotyczy wszystkich... Jeśli byś nie pojechała, to również i Piotrek nie pojedzie, prawda? Druga sprawa: Wasza kasa w całości jest w Pasterce. Czy ktoś może wskoczyć na Wasze miejsca i rozliczyć się z Wami przelewem? Myślę, że to najlepsza opcja w razie wu... Pozdrowienia i oby się zagoiło!
tysia87 Napisano 24 Czerwca 2012 Napisano 24 Czerwca 2012 Ojjjjj Może uda się jeszcze wyleczyć... Mam pytanie co do kasy w takim razie i zadam je oficjalnie bo dotyczy wszystkich... Jeśli byś nie pojechała, to również i Piotrek nie pojedzie, prawda? Druga sprawa: Wasza kasa w całości jest w Pasterce. Czy ktoś może wskoczyć na Wasze miejsca i rozliczyć się z Wami przelewem? Myślę, że to najlepsza opcja w razie wu... Pozdrowienia i oby się zagoiło! Będę się starła wyleczyć moją stopę, ale póki co jest strasznie opuchnięta i nie mogę na niej chodzić, czeka mnie kilka dni w łóżku , a pogoda aż się prosi na rower :/. Co do kaski jeżeli jednak nie pojedziemy ( Piotr również w takim wypadku nie pojedzie) to jak najbardziej jak by ktoś był chętny wskoczenia na nasze miejsca było by fajnie w tedy kasa by się nie zmarnowała.
pilon Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Napisano 24 Czerwca 2012 Oki, więc czekamy na info na dniach, dziękuję!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.