Skocz do zawartości

[Mini-Zlot dolnośląski] Góry Stołowe, 29. czerwca - 1. lipca 2012

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wybiera się ktoś rowerkiem crossowym ?

Zdefiniujmy co to jest "rower crossowy"? Bo ja nie wiem... Nie ogarniam tych podziałów... Ja starej daty jestem... Dla mnie góral to góral... Albo jest całkiem sztywny, albo ma amortyzator z przodu, albo do tego jeszcze z tyłu... No i podgrupę zjazdówek DH odróżnię... Więc gdzie tu "rower crossowy" wpasować?

Napisano

Chiba się ktosik znajdziej, acz szczerze powiem, że chyba w miażdżącej mniejszości... Nie sądzę, że przez 3 tygodnie się stworzy czysto crossowa grupa...

ja jadę na Specu Crosstrail, czyli czymś w rodzaju crossa

Zdefiniujmy co to jest "rower crossowy"? Bo ja nie wiem... Nie ogarniam tych podziałów... Ja starej daty jestem... Dla mnie góral to góral... Albo jest całkiem sztywny, albo ma amortyzator z przodu, albo do tego jeszcze z tyłu... No i podgrupę zjazdówek DH odróżnię... Więc gdzie tu "rower crossowy" wpasować?

cross to rower w porównaniu z MTB zazwyczaj z trochę większymi kółkami (czyli 28"), węższymi (u mnie np. 700x45c), z przednim widelcem o niedużym skoku (u mnie 75mm) i delikatniejszą ramą (nie u mnie.. ale mój wg. producenta to tzw. hybryda, czyli coś jak świnka morska - ani świnka, ani morska.. ;-) )

Napisano

Daje oznaki życia, chociaż szkoła wysysa ostatnie siły ze mnie. Do końca przyszłego tygodnia uporządkuje sobie cyferki na świadectwie, biorę zwolnienie i wsio na rower, żeby nadążyć pod górkę chociaż przez początek :P No i jeszcze czeka mnie sprawa z bębenkiem do Novatecha, ale raczej dystrybutor jeden będzie mógł odsprzedać...

No i nie żeby coś, ale już bym sobie pośmigał po górach :P

Napisano
E tam ja dzisiaj pojeździłem, mimo deszczu ;)

Chyba Cię widziałem dzisiaj pod drzewem, na wałach między Warszawskimi, a Jagielońskimi. Trzeba przyznać pogodzie, że zdrowo dzisiaj podlała...

Napisano

Możliwe, a nawet pewnie :D Kurtka oczoebajna zieleń? Jak tak, to ja. Przepraszam jeśli nie rozpoznałem, włączył mi sie olewator na otoczenie :D

Napisano

Szkoda :(

Rezerwacja oczywiście pozostaje, na Twoje miejsce wskoczy ktoś "zielony". Dzięki za info z wyprzedzeniem, to mimo wszystko najważniejsze - szacun!

Napisano

Jako, że przeważnie jadę na końcu to mogę zająć miejsce osoby zamykającej stawkę :] Nikt nawet nie zauważy różnicy :P

Spanie na glebie, wyrko dla jakiejś kobitki.

Napisano

A dobre robisz ? Nie wiem czy powinienem cie kłopotać :P

Ogarnę temat i dam znać zaniedługo.

dobrze robi:))

Jako, że przeważnie jadę na końcu to mogę zająć miejsce osoby zamykającej stawkę :] Nikt nawet nie zauważy różnicy :P

Spanie na glebie, wyrko dla jakiejś kobitki.

noooo - w koncu:)

Napisano

ale cisza w temacie...

wszyscy pewnie podchmieleni, zajadając czpisy,oglądają euro

Nie po to rozryli pol wroclawia z tego powodu zeby teraz robic co innego :D

Napisano

Pilon, jak to jest z resztą kasy za nocleg? dopłacamy na miejscu, czy można Tobie dosłać resztę? pamiętaj, żeby mi doliczyć 12 zł od kobika :)

Napisano

Dopłacacie na miejscu. To minimalizacja nerwów w razie gdybym zawiódł z obecnością (oczywiście nie biore tego pod uwagę, ale różnie to bywa, jesteśmy tylko ludźmi ;) ) lub gdybyście Wy zawiedli. Lepiej mieć w kieszeni niż na koncie schroniska, potem ze schroniska u mnie zwrot i dopiero ja do Was ;)

Oczywiście doliczamy :)

Napisano

Hejo, zostało 11 dni do wyjazdu :D

Powolusiu będę prosil o domykanie spraw transportowych i w razie wątpliwości o pytania do Majkela. Chciałbym, żeby do powiedzmy wtorku, 26. czerwca każdy już wiedział co i jak :)

Ps. Myślę, że z Poznaniem znów byśmy się mogli spiknąć na placyku przy botanicznym :) A co do godziny, to myślę, że jeszcze się dogadamy... A fajnie się śmiga razem na trasie w dwa auta, więc warto to powtórzyć ;)

Napisano

:D :D :D A ja mam dla (mam nadzieję wszystkich) uczestników dużą niespodziankę :) Miesiąc temu wspominałem o wisience na torcie, teraz okazało się, że na wisience spocznie jeszcze perełka.

W piątek, o 23:15 wieczorem na strychu Pasterki każdy z nas będzie miał szanse na niezwykle kameralne spotkanie z bardzo niezwykłą osobą. I myślę, że to będzie spory smaczek dla każdego miłośnika gór - czy to na kółkach, czy to pieszo.

Otóż piątkową noc spędzi z nami Pan Piotr Pustelnik, trzeci polski zdobywca korony ziemi. I będzie jak najbardziej otwarty na rozmowy i np podpisanie koszulki :)

Nie wiem jak Wam, ale mi się micha cieszy :D

Napisano

to teraz załatw koszulkę do złożenia tak szlachetnego autografa:) może Ewa coś zaprojektuje:) speszjaly for me jakiś design:D

bo nie mam nic na czym można by było tak szanowny podpis złożyć...

Napisano

W piątek, o 23:15 wieczorem na strychu Pasterki każdy z nas będzie miał szanse na niezwykle kameralne spotkanie z bardzo niezwykłą osobą. I myślę, że to będzie spory smaczek dla każdego miłośnika gór - czy to na kółkach, czy to pieszo.

Dodać warto, iż z chatki ŁKW będzie miał jakieś 5 minut przechadzki ;-)

Hejszowina bowiem jest tradycyjnym miejscem eksploracji skał przez osobniki z Łodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...