Szoppers Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 Posiadam oswietlenie "dodatkowe", moge zabrac;-) Daid lubi "palic trawe" chinolem, ktory przyplynal w kontenerze powiem tak.... jesli dotrwam do Zlotu tudziez wycieczki, na ktorej "najbardziej gorliwi" dotrwaja do levelu "bierzemy szperacze, czoloowki i jedziemy" to wowczas mozecie rozsypac moje prochy na tej ziemi ;P Reasumujac.. według mnie niech kazdy ma tam jakies "swiecidlo" ale raczej z nastawieniem szukania "swojego miejsca do spania w nocy" a nie penetrowania czelusci piekielnych na rowerze ;P szkoda tych przeladowanych acz nie uzytych akumulatoroow...
pilon Napisano 31 Maja 2012 Autor Napisano 31 Maja 2012 Dobre szperacze się przydadzą, w nocy to my pojedziemy na spotkanie z diabłem Planuję małą wyprawę osadzoną na dość ponurej historii lokalnego folkloru
inhibitor Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 Czy jak pojedziemy do sklepiku w Czechach to jakimś konkretnym pojazdem co by zrobić zaopatrzenie w produkty spożywcze na wieczór/dzień następny, czy może wpadniemy tam na rowerach... Spójrz na mapę: http://goo.gl/maps/iP12 i odpowiedz sobie sam...
mibas Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 Zależy od plecaka, ja będe miał alpejską 85tkę nie ma ktoś przypadkiem przyczepki rowerowej? ;-P
mibas Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 to w końcu na zlot jedziesz czy na zakupy ? a kto powiedział, że dla mnie ta przyczepka? Dla Maleństwa ;-)
Voivod Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 Patrząć po wypowiedziach/poczuciu humoru to zapowiada się całkiem niezły wapad Niebawem trzeba bedzie rozbić świnkę i zamieniać PLN na Tysic korun Ceskich. A z oświetleniem to Wy na poważnie, bo po 21 to już Ojciec dyrektor planuje chyba porę relaksa i napoje izotoniczno-znieczulajace a nie pedałowanie? Mylę się?
inhibitor Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 Wyjaśniając sprawę oświetlenia - moje pytanie wynikało z tego, że rower jadący utwardzoną drogą publiczną powinien być w takowe wyposażony... A skoro będziemy czasami zjeżdżać na asfalt, to wypadałoby sie do przepisów dostosować, aby nie mieć nieprzyjemności z lokalną policją lub strażą gminną... A patroli tam mnóstwo, gdyż to oblegany turystycznie rejon Szczelińca... Co do wieczorowej/nocnej jazdy - nie pogardzę, jeśli taka jest w planie... Zatem zabieram zarówno oświetlenie rowerowe, jak i czołówkę...
pilon Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Napisano 1 Czerwca 2012 (...) po 21 to już Ojciec dyrektor planuje chyba porę relaksa i napoje izotoniczno-znieczulajace a nie pedałowanie? Mylę się? W któryś wieczór na bank bym chciał jednak sie ruszyć z Wami szlakiem opowieści o lokalnej pladze i szatanie, bo okolica na to zacna
inhibitor Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 No to ja jestem chętny... Obojętnie, czy piechotą, na rowerze, sankach, koniu, paralotni...
Voivod Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 Nie to że ja jakaś maruda jestem i że ciemności się boję , spoko można po nocy pokręcić ,światła jakieś tam mam .
MixingHead Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 Pytanie za 100pkt. Jak tam dojechać Tzn gdzie najbliżej się pociąg zatrzymuje ? Mam nadzieję że nie kłodzko. Edyta: Ścinawka średnia ? II: Zostałem ubiegnięty
pilon Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Napisano 1 Czerwca 2012 W Ścinawce Średniej, koło Nowej Rudy... Potem 20 km z pedała. LUB Dopisać się do listy i czekać na kontakt z Majkelem, bo to on ogarnia transport
maroko777 Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 Pilon jest jeszcze jeden chętny na zlot, będzie pisał lada chwila "seagate85" mam nadzieję że go przygarniesz
jorgov Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 W Ścinawce Średniej, koło Nowej Rudy... Potem 20 km z pedała. Jakby ludziów okazało się więcej niż miejsc w samochodach, to mogę na ochotnika zgłosić się na podróż koleją
seagete85 Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 Witam Serdecznie . I ja pojawię się na tym mini zlocie także mam nadzieję na niezapomniane w rażenia .
pilon Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Napisano 1 Czerwca 2012 Witamy Dopiski do listy póżnym wieczorem zrobię No a ja dla odmiany bym NIE chciał ZAPOMNIANYCH wrażeń
Juraleona Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 naprawdę, nie rozumiem o czym mówisz Nauczyłem się już że trzeba mieć mapę ze sobą No i po ostatnim zjeździe niebieskim szlakiem ze Szczytnika bodajże (Rudawy Janowickie) to... cóż, złamałem tam twarzą gałąź i pojechałem dalej, 25 kmh na moje oko, monitory, HT i ścieżka może 50-70 cm w szerokości... chyba jestem gotowy na ten zlot I ma ktoś pomysł gdzie szukać bębenków do piast Novatec'a? Jeden sobie załatwiłem jeżdżąc na kasecie SLXa...
pilon Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Napisano 1 Czerwca 2012 Seagete85 dopisany MixingHead - czekamy na deklaracje... Smutna sprawa, ale z przyczyn logistycznych (chociażby przechowanie rowerów), obawiam się, że na numerze 25. będziemy musieli zamykać stawkę
inhibitor Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 Smutna sprawa, ale z przyczyn logistycznych (chociażby przechowanie rowerów), obawiam się, że na numerze 25. będziemy musieli zamykać stawkę A zaraz potem na Allegro pojawią się oferty sprzedaży miejsca na minizlocie dolnośląskim... Z co najmniej trzykrotna przebitką... A na poważnie - nie wiem ile będzie aut, ale zawsze można 1-2 rowery w samochodach zostawić na noc...
maroko777 Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Co do przechowywania rowerów to swój rower chyba pod łóżko schowam po ostatnich wypadkach/przypadkach znajomych :/ ... kilkanaście tys zł poszło w "las" ... http://www.facebook.com/BeastieBikesPL Wiadomo już coś na temat transportu na zlot ?
pilon Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Napisano 3 Czerwca 2012 No przykre, ale mamy obiecany zamykany garaż... Póki Majkel nie da znać, ja się w transport nie mieszam...
pilon Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Napisano 4 Czerwca 2012 Chiba się ktosik znajdziej, acz szczerze powiem, że chyba w miażdżącej mniejszości... Nie sądzę, że przez 3 tygodnie się stworzy czysto crossowa grupa...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.