Skocz do zawartości

[Zabezpieczenie] Magnum 3012

Czeczen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,w bardzo bliskiej przyszłości planuję kupić jakieś zabezpieczenie,zależy mi na tym,żeby było długie i spinało ramę oraz koła.

Najbardziej zainteresowało mnie to :

Nowe! MAGNUM 3012 180cm x 25mm Najlepsze! Wys.0! (2340862464) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Czy ktoś może miał z nim do czynienia i czy mogę je spokojnie zakupić,czy może w tej cenie znajdzie się coś lepszego?

Wyszukiwarka forumowa się kłania:

Zamki Rowerowe - YouTube ZapiÄcia rowerowe - YouTube Prosze się zapoznać i przemyśleć swój wybór :thumbsup:

wątek tutaj - [zabezpieczenie] linka ABUS, ktoś ma doswiadczenia? - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa

I to tylko z ostatniego czasu, jest znacznie więcej... poszukaj, wiele się dowiesz...;)

Wyszukiwarka forumowa się kłania:

wątek tutaj - [zabezpieczenie] linka ABUS, ktoś ma doswiadczenia? - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa

I to tylko z ostatniego czasu, jest znacznie więcej... poszukaj, wiele się dowiesz... ;)

Wątek o lince Abus jest mój i juz mnie forumowa brać przekonała, że linka jest bardziej niż kiepska.

Rozważ to: http://www.ekwipunek.pl/product_info.php/manufacturers_id/12/products_id/206

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...