Czeczen Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Witam,w bardzo bliskiej przyszłości planuję kupić jakieś zabezpieczenie,zależy mi na tym,żeby było długie i spinało ramę oraz koła. Najbardziej zainteresowało mnie to : Nowe! MAGNUM 3012 180cm x 25mm Najlepsze! Wys.0! (2340862464) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czy ktoś może miał z nim do czynienia i czy mogę je spokojnie zakupić,czy może w tej cenie znajdzie się coś lepszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Da się przeciąć nożycami, kwestia czasu i umiejętności złodzieja, no chyba ze się przestraszy tej grubości, lub obok będą stały rowery zamknięte zwykłym zapięciem. W opisie kilka przykładów. Lepiej łańcuch ewentualnie u-lock, ale wszystko powyżej 100 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Wyszukiwarka forumowa się kłania: Zamki Rowerowe - YouTube ZapiÄcia rowerowe - YouTube Prosze się zapoznać i przemyśleć swój wybór wątek tutaj - [zabezpieczenie] linka ABUS, ktoś ma doswiadczenia? - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa I to tylko z ostatniego czasu, jest znacznie więcej... poszukaj, wiele się dowiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qniczynka Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Wyszukiwarka forumowa się kłania: wątek tutaj - [zabezpieczenie] linka ABUS, ktoś ma doswiadczenia? - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa I to tylko z ostatniego czasu, jest znacznie więcej... poszukaj, wiele się dowiesz... Wątek o lince Abus jest mój i juz mnie forumowa brać przekonała, że linka jest bardziej niż kiepska. Rozważ to: http://www.ekwipunek.pl/product_info.php/manufacturers_id/12/products_id/206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.