pioorg1 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Witajcie. Szukam chętnych na wyprawę rowerową z sakwami po Kaukazie północnym GRUZJA / AZERBEJDŻAN (opcja) lub Dolomity w Italii http://www.visittrentino.it/rowery. Czas akcji do 21 dni, termin działania do ustalenia sierpień/wrzesień. Więcej o mnie (ostatnia moja wyprawa) na . Cel wyprawy: spanie w namiocie zwiedzanie, fotografowanie, kontak z miejscowymi, kosztowanie lokalnych potraw i napitków. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu - Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AuthorTraction2010 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Witam! Chętnie poczytam, lub popiszę o szczegółach. Pozdrawiam i czekam na maila. hubert.rams@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yazun Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Witam, Bylbym zainteresowany Gruzja ale raczej na 14 dni.. Prosze o info na yazuna@gmail.com Pozdrawiam, Krzysztof Witajcie. Szukam chętnych na wyprawę rowerową z sakwami po Kaukazie północnym GRUZJA / AZERBEJDŻAN (opcja) lub Dolomity w Italii Rowerem przez Trentino. Czas akcji do 21 dni, termin działania do ustalenia sierpień/wrzesień. Więcej o mnie (ostatnia moja wyprawa) na . Cel wyprawy: spanie w namiocie zwiedzanie, fotografowanie, kontak z miejscowymi, kosztowanie lokalnych potraw i napitków. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu - Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioorg1 Napisano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Witam, Bylbym zainteresowany Gruzja ale raczej na 14 dni.. Prosze o info na yazuna@gmail.com Pozdrawiam, Krzysztof Wiadomość wysłana na Twoją skrzynkę. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cadder Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Też chętnie poznałbym szczegóły dot. wyprawy [ szczegolnie Italia ] tj. przede wszystkim "wymogi" kondycyjne planowany dystans całkowity/dzienny itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchar69 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Też byłbym chetny, prosze o jakieś info? mam jakieś małe doświadczenie w podróżach rowerowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioorg1 Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Też chętnie poznałbym szczegóły dot. wyprawy [ szczegolnie Italia ] tj. przede wszystkim "wymogi" kondycyjne planowany dystans całkowity/dzienny itd. Akcja Kaukaz - wylot z W-wy bezpośrednio do Tbilisi - koszt ~ 1300 PLN + ~ 50 Euro za rower. Rower pakuję do kartonu po rowerze i nadaję do odprawy jako gabaryt. Po wylądowaniu buduję rower, dopinam przyczepkę extrawheal oraz sakwy i zaczynam działać. Termin wyjazdu do ustalenia sierpień lub wrzesień. Chciałbym wrócić przed 26 sierpnia, ponieważ córka moja idzie do 1. klasy, tak więc chcę być przy niej, lub wyjechać po rozpoczęciu roku szkolnego. Czas działania około 14-18 dni. Do ustalenia. W zeszłym roku byłem na Kaukazie południowym i Iranie przez 21 dni i bardzo tęskniło mi się za domem. Po wylądowaniu planuję jechać Drogą Wojenną w kierunku miejscowości Tsdo ok. 160 km pod górę. Rozpoczynamy akcję na wysok. 400 m. n.p.m. i katujemy się przez 2-3 dni pod górę w kierunku góry KAZBEK - 5034 m n.p.m. Max pkt podjazdu powinien zakończyć się na wys. 2392 m n.p.m. Max. nachylenie 11,4%, a średnia 2,4%. Jeżeli zainteresowałem Ciebie tym wstępem i jesteś gotów podjęcia walki z samym sobą, ze mną i z moim mottem: głowa umiera ostatnia, to zapraszam Cię serdecznie do odpisania na maila. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.