Skocz do zawartości

[opony] 1,5 lub 1,75 do asfaltu .

jasinski21444

Rekomendowane odpowiedzi

witam. Poszukuję jakiś opon do 20zł za sztukę do jazdy po asfaldzie,ścieżkach rowerowych itp. Ogólnie twarde podłoże.Czyli tania opona z niskimi oporami toczenia ;)

Rozmiar opony 26' , szerokość najlepiej 1,75 bo jedną 1,75 mam już załóżóną na przodzie ;)

Co myślicie o tej :

140113product_thumb+3.jpg

Jest za 20zł/szt

Firma MaxMil

Jak się nie ścigasz, nie wchodzisz w zakręty z prędkością 40km/h, to będzie dobra. Przynajmniej cicha. Czy trwała, trudno powiedzieć. Bieżnik pewnie niedługo zniknie, zwłaszcza na tylnej. Wówczas będziesz miał slicka i raczej, nadsterowność Ci nie grozi :D

nie wchodzisz w zakręty z prędkością 40km/h,

Rzadko kiedy osiągam takie prędkości ;) no chyba że z górki w okolicy wtedy mam na prostej 60-65km/h a zakręt biorę 30-35km/h bo pod kątem dużym i wole przychamować ;)

Brak bieżnika mi nie przeszkadza ;d

na razie mam na przodzie jakiegoś maxxisa 2.0 albo 2.10 .To co brać ?

Ja mam Kendę z podobnym bieżnikiem i szerokością Na asfalcie i kostce - super. Po lesie i bezdrożach też jeżdżę, ale nie ekstremalnie, więc nie grozi mi wypad poza tor :D

Do Streeta, czyli czyli to, co preferujesz - asfalt, ścieżki rowerowe, nie będzie zła. Brać. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...