jasinski21444 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 witam. Poszukuję jakiś opon do 20zł za sztukę do jazdy po asfaldzie,ścieżkach rowerowych itp. Ogólnie twarde podłoże.Czyli tania opona z niskimi oporami toczenia Rozmiar opony 26' , szerokość najlepiej 1,75 bo jedną 1,75 mam już załóżóną na przodzie Co myślicie o tej : Jest za 20zł/szt Firma MaxMil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wazaa Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Jak się nie ścigasz, nie wchodzisz w zakręty z prędkością 40km/h, to będzie dobra. Przynajmniej cicha. Czy trwała, trudno powiedzieć. Bieżnik pewnie niedługo zniknie, zwłaszcza na tylnej. Wówczas będziesz miał slicka i raczej, nadsterowność Ci nie grozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 12 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 nie wchodzisz w zakręty z prędkością 40km/h, Rzadko kiedy osiągam takie prędkości no chyba że z górki w okolicy wtedy mam na prostej 60-65km/h a zakręt biorę 30-35km/h bo pod kątem dużym i wole przychamować Brak bieżnika mi nie przeszkadza ;d na razie mam na przodzie jakiegoś maxxisa 2.0 albo 2.10 .To co brać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wazaa Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ja mam Kendę z podobnym bieżnikiem i szerokością Na asfalcie i kostce - super. Po lesie i bezdrożach też jeżdżę, ale nie ekstremalnie, więc nie grozi mi wypad poza tor Do Streeta, czyli czyli to, co preferujesz - asfalt, ścieżki rowerowe, nie będzie zła. Brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 15 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Dzięki za odpowiedź ale dzisiaj kupuję od kolegi dwa slicki 1,75 . Cena okazyjna bo 10zł za dwie sztuki a mało używane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.