dawid1110 Napisano 11 Maja 2012 Napisano 11 Maja 2012 Witam Jestem z Kleci ( 18 km od Jasła ) i proszę was o podanie jakiś fajnych propozycji tras rowerowych. Moga byc jakies lesne, po drodze, wszystko bo mam rower gorski a wiec wszedzie sobie poradzi. Pozdrawiam i dzieki z gory.
goliat Napisano 13 Maja 2012 Napisano 13 Maja 2012 Witam Jestem z Kleci ( 18 km od Jasła ) i proszę was o podanie jakiś fajnych propozycji tras rowerowych. Moga byc jakies lesne, po drodze, wszystko bo mam rower gorski a wiec wszedzie sobie poradzi. Pozdrawiam i dzieki z gory. Z tych najbliżej Jasła to np. Liwocz i Golesz-Gorajowice. ;-)
dawid1110 Napisano 14 Maja 2012 Autor Napisano 14 Maja 2012 Z tych najbliżej Jasła to np. Liwocz i Golesz-Gorajowice. ;-) a ten Golesz - Gorajowice to ktoredy to leci?
goliat Napisano 14 Maja 2012 Napisano 14 Maja 2012 a ten Golesz - Gorajowice to ktoredy to leci? http://jaslo.pttk.pl/artykuly/pliki/golesz_mapa.png tutaj jest zaznaczony szlak na wzgórze zamkowe Golesz, a dalej (po prawej) łączy się z niebieskim szlakiem, który prowadzi z Gorajowic na Warzyce.
dawid1110 Napisano 3 Lipca 2012 Autor Napisano 3 Lipca 2012 a z Liwocza jest jakis fajny zjazd oprocz tego na Brzyska??
goliat Napisano 13 Lipca 2012 Napisano 13 Lipca 2012 a z Liwocza jest jakis fajny zjazd oprocz tego na Brzyska?? Z Liwocza jest co najmniej kilka zjazdów. Można np. pojechać w przeciwną stronę niż Brzyska (Tzn. wyjechać na Liwocz od Brzysk, a zjechać z drugiej strony). Będzie tam kilka ładnych kilometrów lasami.
dawid1110 Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Napisano 2 Sierpnia 2012 a gdzie jeszcze w okolicach jasla mozna po lasach pojezdzic ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.