kiszka993 Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Nie mam pojęcia co za firma tych cześci. Proszę o wycenę i czy lepiej sprzedać jako całość czy na części . Oczywiście ile dostane za niego .Pozdrawiam link: http://imageshack.us/g/209/rower4o.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 50zł max - brak hamulca z tyłu - z przodu ktoś bardzo słusznie założył Vki zamiast tych tarcz - waga całości obstawiam około 20-22kg - a z rowerami GTI to ma tyle wspólnego co tyle samo liter w nazwie edit: o tutaj ktoś 5 lat temu próbował sprzedać taki model, ale nawet za 1zł nikt nie kupił http://archiwumallegro.pl/rower_gti_missouri_najtaniej_na_allegro-152932991.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwa Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 wydaje mi się, że jednak trochę więcej, pomimo braku tylnego hamulca, ale to tylko w przypadku osoby, która kompletnie się nie zna i ma zamiar kupić sobie rower w carrefourze lub podobnym. jeśli jest "na chodzie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Chłopaki z dzielnicy czy czegoś takiego, powinni za to dać ze 100 zeta. Na allegro może max za tyle polecieć bo to ka symboliczna kwota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 100pln może tak ale nie wierzę, że w nim nic nie skrzypi, piszczy i strzela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Nie ma (..) we wsi że ktoś to kupi za 100zł. Może za 50zł. Ja może kupiłbym to za 5zł i wyrzucił wszystko oprócz tarczy z przodu, wychodzą z nich ładne shurikeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 15 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Na cześci wiecej zarobi ... o ile sie kto chętny znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.