WuuChaa Napisano 11 Maja 2012 Napisano 11 Maja 2012 Witam, kilka dni temu kupiłem od 14-nasto latka hamulec hydrauliczny TEKTRO DRACO. Lecz ma pewną wade, zaślepka od MINERAL OIL jest pęknięta, widać że próbował to chłopiec naprawić lecz mu się to nie udało. To jest małe pęknięcie ale przez to hamulec się zapowietrza i cieknie z niego ; (. 1. Czy da się to jakoś naprawić, jak tak to jak? 2. Napisałem do TEKTRO (chiny lub inny kraj), i odpisali mi abym podał im mój adres a oni wyślą mi tą część w ramach gwarancji ?... 3. Jeżeli pkt. 2 się nie sprawdzi, to gdzie mogę taką część kupić ?? Oto klika zdjęć:
Jedrush Napisano 11 Maja 2012 Napisano 11 Maja 2012 Mam te same hamulce zdjęte już z roweru, bo po wywrotce urwałem klamkę. Jakby Ci się nie udało załatwić tej części od tektro, mam na sprzedaż cały przedni hamulec i tylny z ułamaną klamką, obydwa nawet nie dotarte porządnie, bo przejeździły kilkadziesiąt km. Pozdrawiam Jędrek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.