kubek20 Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Witam. Przedstawiam wam mój nowy sprzęt Rama: KTM Team Machine 2007 Amortyzator: Rock Shox Reba Race Sztyca: Ritchey Pro Carbon Kierownica+mostek: Ritchey Pro Siodełko: Selle Italia XR Chwyty: skręcane Merida Korba: Shimano XTR 960 Przerzutki: Shimano XTR 960 Łańcuch: Shimano HG93 Kaseta: Shimano SLX 11-34 Manetki: Shimano XT M770 Hamulce: Shimano XT M775+ tarcze Avid G3CS Opony: Geax Mezcal 2.1 Koło przednie: Bontrager RXL Koło tylne: Mavic Crossride Dętki: continental Waga roweru to około 10,55 kg, w najbliższym czasie zmieniam koła i dętki więc mam nadzieję że zejdę poniżej 10 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka33 Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Możesz zmienić jeszcze chwyty. Ale najważniejsze co możesz, a nawet musisz zrobić, to: DODAJ ZDJĘCIE SPRZĘTU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kubek20
Witam. Przedstawiam wam mój nowy sprzęt
Rama: KTM Team Machine 2007
Amortyzator: Rock Shox Reba Race
Sztyca: Ritchey Pro Carbon
Kierownica+mostek: Ritchey Pro
Siodełko: Selle Italia XR
Chwyty: skręcane Merida
Korba: Shimano XTR 960
Przerzutki: Shimano XTR 960
Łańcuch: Shimano HG93
Kaseta: Shimano SLX 11-34
Manetki: Shimano XT M770
Hamulce: Shimano XT M775+ tarcze Avid G3CS
Opony: Geax Mezcal 2.1
Koło przednie: Bontrager RXL
Koło tylne: Mavic Crossride
Dętki: continental
Waga roweru to około 10,55 kg, w najbliższym czasie zmieniam koła i dętki więc mam nadzieję że zejdę poniżej 10 kg
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.