kubek20 Napisano 11 Maja 2012 Napisano 11 Maja 2012 Witam. Przedstawiam wam mój nowy sprzęt Rama: KTM Team Machine 2007 Amortyzator: Rock Shox Reba Race Sztyca: Ritchey Pro Carbon Kierownica+mostek: Ritchey Pro Siodełko: Selle Italia XR Chwyty: skręcane Merida Korba: Shimano XTR 960 Przerzutki: Shimano XTR 960 Łańcuch: Shimano HG93 Kaseta: Shimano SLX 11-34 Manetki: Shimano XT M770 Hamulce: Shimano XT M775+ tarcze Avid G3CS Opony: Geax Mezcal 2.1 Koło przednie: Bontrager RXL Koło tylne: Mavic Crossride Dętki: continental Waga roweru to około 10,55 kg, w najbliższym czasie zmieniam koła i dętki więc mam nadzieję że zejdę poniżej 10 kg
Rybka33 Napisano 11 Maja 2012 Napisano 11 Maja 2012 Możesz zmienić jeszcze chwyty. Ale najważniejsze co możesz, a nawet musisz zrobić, to: DODAJ ZDJĘCIE SPRZĘTU!
Pytanie
kubek20
Witam. Przedstawiam wam mój nowy sprzęt
Rama: KTM Team Machine 2007
Amortyzator: Rock Shox Reba Race
Sztyca: Ritchey Pro Carbon
Kierownica+mostek: Ritchey Pro
Siodełko: Selle Italia XR
Chwyty: skręcane Merida
Korba: Shimano XTR 960
Przerzutki: Shimano XTR 960
Łańcuch: Shimano HG93
Kaseta: Shimano SLX 11-34
Manetki: Shimano XT M770
Hamulce: Shimano XT M775+ tarcze Avid G3CS
Opony: Geax Mezcal 2.1
Koło przednie: Bontrager RXL
Koło tylne: Mavic Crossride
Dętki: continental
Waga roweru to około 10,55 kg, w najbliższym czasie zmieniam koła i dętki więc mam nadzieję że zejdę poniżej 10 kg
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.