KrystianM Napisano 10 Maja 2012 Napisano 10 Maja 2012 Witam. Chciałem się was zapytać, który lepszy do streetu MTB czy dual? Pozdrawiam.
MatiK Napisano 10 Maja 2012 Napisano 10 Maja 2012 dual to rodzaj roweru MTB z tego co mi wiadomo jesli chcesz rower do streetu to kup do streetu ;]
KrystianM Napisano 10 Maja 2012 Autor Napisano 10 Maja 2012 Właśnie mam duala i mam MTB tylko w MTB brakuje pare części i nie wiem czy warto naprawiać czy jeździć dualem.
dery Napisano 11 Maja 2012 Napisano 11 Maja 2012 Myślę, że troszkę mylisz pojęcia albo nie wiesz o czym mówisz.
zelek93 Napisano 12 Maja 2012 Napisano 12 Maja 2012 Jak kolega wyżej wspomniał mylisz pojęcia. Najbliżej do streetówki ma z tych dwóch dual. Wszystko zależy od geometrii ram jakie masz. Również dużym atutem streetówek jest waga czego w dualu na pewno nie brano pod uwagę przy budowie. Jak już koniecznie musisz jeździć to według mnie na dualu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.