siimon Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Bardzo proszę o rozwiązanie krótkiej (5 pytań "tak" - "nie"), anonimowej ankiety - jest mi potrzebna do socjologii:) Deadline: 11 maja 12:00. Z góry dziękuję za każde wypełnienie http://moje-ankiety.pl/respond-25250.html dziękuję bardzo SzP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 A jak mam 34 lata to co mam zaznaczyć? Chyba studencie młody, nie uwarzałeś na zajęciach. W Polsce są ludzie, wyobraź sobie, którzy mają po 50 lat a nawet i więcej:) Podobno w Warszawie żyje jeden pan, który skończył 62 lata:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Ankieta ma na celu zbadanie stopnia aktywnosci politycznej ludzi do 30 roku zycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Upss No to zafałszowałem wyniki ankiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.