koziakaka Napisano 10 Maja 2012 Napisano 10 Maja 2012 witam mozliwe, ze niedlugo bede chcial kupic w sprincie rower. jeden juz kupowalem, jednak dawno temu i przed wprowadzeniem karty - z tego powodu jej nie posiadam. czy ktos ja tutaj ma i ewentualnie w razie potrzeby moglby uzyczyc? moglbym wpasc odebrac, zostawic np. dowod w zastaw i po uzyciu zwrocic
crazycode Napisano 10 Maja 2012 Napisano 10 Maja 2012 Jak kupisz u nich rower to dostaniesz rabat i karte rabatowa, ale jak chcesz to mogę pożyczyć Ci moją kartę (napisz na PW).
koziakaka Napisano 15 Maja 2012 Autor Napisano 15 Maja 2012 jak kupie rower to dostane karte po zakupie, a fajnie by bylo dostac znizke na kupowany rower ile masz % ? 5?
crazycode Napisano 17 Maja 2012 Napisano 17 Maja 2012 Tak, mam 5%. Nie wiem jak jest u nich teraz, ale kiedyś było tak, że jak kupowało się rower to dostawało się rabat + kartę.
piterd3 Napisano 26 Maja 2012 Napisano 26 Maja 2012 10% upustu powinieneś wywalczyć bez żadnej karty z tym że na sienkiewicza bo na zwycięstwa to ok 7% z racji tego że na sienkiewicza siedzi szefowa i z nią chłopaki konsultują o wyższym rabacie niż te 7%
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.