ishi Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Dramat: Ustawiałem podczas trasy odbicie w nowym amorze za którymś razem zorientowałem się, że zgubiłem pokrętło (to czerwone na zdjęciu) Nie wiem jak to się mogło stać bo nie dało się go wykręcić. Działało tylko w zakresie -/+3 obroty. Fak! co teraz? da się to gdzieś kupić jako część zamienna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Jeśli działa ono na takie samej zasadzie jak w starym duro, czyli jest to klucz imbusowy z pokrętłem wepchniętym na siłę to nic się nie stało, i możesz regulować tłumienie za pomocą klucza imbusowego, nie wiem, 2, 2,5 czy tam 3 mm. Po za tym tego pokrętła się nie wykręca tylko wyciąga, ono jest tam włożone tylko na wcisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiK Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Odbiegając od tematu patrzcie na to duro nowe ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 12 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Wielkie dzięki, masz rację jest tam imbus 3mm dobra coś ulepie w zastępstwie. Co do jego trwałości to na razie daje rade przynajmniej w enduro. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.