JeruTheDamaja Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Witam! Może rozkręcimy w Sierakowie jakieś wypady w wolnym czasie? Mamy ładne tereny i trzeba to wykorzystać. Powracam do jazdy po bezdrożach. Nie było mnie tam już ponad 10 lat ale powracam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maximumof Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Witam! Może rozkręcimy w Sierakowie jakieś wypady w wolnym czasie? Mamy ładne tereny i trzeba to wykorzystać. Powracam do jazdy po bezdrożach. Nie było mnie tam już ponad 10 lat ale powracam dojazd z poznania rowerkiem ? można w sobotę pokecoć 100 km do sierakowa. jakieś jedzenie z 2 h odpoczunku i podobijeać się na trasach na miejscu. powrót w niedziele . lub inaczej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 17 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 W sobotę rano jest rajd rowerowy w Sierakowie. Wybieram się ze szwagrem, z którym tworzymy drużynę. To jest rajd na orientację. Jeszcze można się zgłaszać Drużynowo lub indywidualnie. Po rajdzie jestem umówiony do Chojna na grilla. Można w niedzielę w południe pojeździć po okolicznych lasach. Jak by co, to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.