koziakaka Napisano 9 Maja 2012 Napisano 9 Maja 2012 witam jacy producenci uzywaja matowych lakierow? wiem, ze cube, czesc unibikow. jakie jeszcze modele sa robione w macie? polka cenowa tak do 3k zl. i drugie pytanko - dlaczego na allegro jest tak malo unibikow? w ogole jakos ciezko je znalesc w necie w sklepach...
venom2000 Napisano 9 Maja 2012 Napisano 9 Maja 2012 Jeżeli chodzi o matowy lakier to ja zakupiłem rowerek kellysa model saphix z 2011 roku kolor grey
Jedrush Napisano 9 Maja 2012 Napisano 9 Maja 2012 Dziwne pytanie, bo kwestia lakieru nijak się ma do konkretnego producenta. W tym sezonie mat jest bardzo popularny i myślę, że u każdego większego producenta znajdziesz coś w takim wykończeniu z tego rocznika. Przyznam szczerze, że trochę to dziwne kryterium, zwłaszcza że podałeś cenę maksymalną 3k. Rower spełniający Twój warunek dostaniesz i za 900 zł. Co do producentów, to na w tym roku na pewno scott, radon, merida i pewnie całą masa innych. Pozdrawiam Jędrek
koziakaka Napisano 9 Maja 2012 Autor Napisano 9 Maja 2012 Dziwne pytanie, bo kwestia lakieru nijak się ma do konkretnego producenta. W tym sezonie mat jest bardzo popularny i myślę, że u każdego większego producenta znajdziesz coś w takim wykończeniu z tego rocznika. Przyznam szczerze, że trochę to dziwne kryterium, zwłaszcza że podałeś cenę maksymalną 3k. Rower spełniający Twój warunek dostaniesz i za 900 zł. Co do producentów, to na w tym roku na pewno scott, radon, merida i pewnie całą masa innych. Pozdrawiam Jędrek znaczy robie tak rozeznanie, bo w tamtym sezonie to tylko cube rzucil mi sie w oczy, teraz widzialem unibike i reszta wygladala na blyszczace, ale przyjrzalem sie i krossy tez sa w macie. moze w tym sezonie kupie sobie nowy sprzet i chcialbym zeby byl w macie, bo poprostu mi sie podoba i tyle.
Darasekpoz Napisano 9 Maja 2012 Napisano 9 Maja 2012 Kross Evado 2.0 na pewno ma wykończenie czarne matowe:)
l33dek Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 Kona Shred ma ładne grafitowe matowe wykończenie :]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.