domell Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 wycieczka udana choc przeboje były ;D myśle ze wkrótce dodamy cos nowego, przemyslimy tylko w jakie miejsce i odrazu dodamy jakis plan ramowy, mam nadizeje ze znow uzbieramy taka paczke o ile nie wieksza ;> sq3mko ma wsyzstkie zdjecia to pozniej sie moze pobawi, jak na razie pewnie odpoczywa po baletach ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darasekpoz Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 mam nadizeje ze znow uzbieramy taka paczke o ile nie wieksza ;> Ilu ostatecznie was było? Przyznam się szczerze, że troszkę pozazdrościłem wam wyczynu i dziś zaproponowałem koledze wyprawę Poznań-Zakopane czyli 500 km, ale my lajcikowo - kilometry rozłożone na 3,5 dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bysio58 Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Jechało nas 10. Dojechało 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darasekpoz Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Jeden z dziesięciu wymiękł, czy zatrzymały go sprawy techniczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bysio58 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Mieliśmy mały wypadek i trafił do szpitala z rociętym łukiem brwiowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topa Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Paweł kiedy dodasz zdjęcia z wypadu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Organizator jeszcze baluje Albo sprzedał aparat z fotkami aby kupić nową przerzutkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Integral Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Spekulując można także rzec, że podczas upadku uszkodzeniu mogła ulec karta pamięci :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sq3mko Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Balować już przestałem fotki mam już nawet na kompie, problem jest w tym, że nie mam neta aby ogarnął wrzucenie tego w sieć. Jutro postaram się skorzystać z jakiegoś szybszego i dodam tutaj linka Opisałem już wycieczkę na BS. Chętnych do poczytania zapraszam! http://sq3mko.bikestats.pl/745107,Poznan-Kolobrzeg-po-raz-2-tym-razem-17h.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 kiedy cos jeszcze takiego krecicie? z chęcią sie podhaczę wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.