mono Napisano 16 Marca 2006 Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Jak w temacie. Czy warto kupić używany suport XT za 25-30 zł w nizłym stanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 16 Marca 2006 Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Zależy co znaczy "niezły stan"... Generalnie ważny jest przebieg, ale zastanowiłbym sie nad kupowaniem używanego suportu, bo to część w którą jeśli zainwestujemy to długo nie musimy do niej zaglądać, a jak kupisz używany to nigdy nie wiadomo... A bawienie się poźniej w rozbieranie suportu to troche wyzsza szkola jazdy potrzebne są specjalne klucze, albo kasa na serwis. Wiec jak juz inwestowac w tą część to porządnie i nie w używki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 16 Marca 2006 Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Ja bym kupił tylko pod warunkiem, że kupowałbym od zaufanej osoby. W innym wypadku nie da się stwierdzić w jakim jest stanie. To że nie ma luzów nie znaczy, że ma mały przebieg i nie był katowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 16 Marca 2006 Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Jeżeli masz pewność, że nikt nie skakał na nim, nie dobijał mocnymi ciśnięciami lub nie przejechał ponad 1 kkm na nim to może i warto. Jednaksuport odpowiada za prawidłową pracę napędu i warto zainwestować trochę pieniędzy w ten element, gdyż przy dobrze dobranym i traktowanym pakiecie nie trzeba go tak często wymieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uruk-hai Napisano 22 Marca 2006 Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 kupiłem kiedyś suport octalink XT razem z korbami LX, człowiek twierdził lojalnie że przejechał na nim ponad 10 000 km mam go do dzisiaj i zrobiłem na nim kolejne kilka tysięcy - nic mu nie dolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.