Skocz do zawartości

[Wspólne Wypady]

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

I się nawet trzymał w stawce ;) dobrze ze sie pojawiają nowe twarze, im więcej tym lepiej i raźniej :P

Hmm ciekawe gdzie ja bym sie trzymał... czy wogóle bym sie utrzymał:P

Mam nadzieje że w przyszłym sezonie będe na tych wyjazdach bardzo często ;)

Napisano

Wszyscy przyjedźcie (co macie kompletne rowerki ;) ) Ja może będę miał nowy rower, to się pościągamy :)

Jakas aluzja do mnie ? ;)

Zobaczymy gdzie sie bedziecie trzymac jak przyjedziecie . Gdybac sobie mozna :)

Napisano
Ja namawiam ile wlezie :) Jakieś tam efekty są bo Łukasz był :D

Zapomniałeś o mnie :P. Ja też byłem z tych nowych i pojechałem po Twoim zaproszeniu :D.

Zresztą jak pogoda dopisze, za tydzień też powinienem być.

Napisano
No jak pojedziesz w Bieszczady w przyszłym sezonie to zobaczysz co to hardcore :)

Nooo.... w Bieszczadach to musi być fajnie :D. Chociaż i u nas są hardkorowe i dzikie trasy. Ta ostatnio była spokojna w porownaniu np. do niebieskiego, czy żółtego szlaku do Dynowa ;). Tam to jest hardcore :). Ale niestety w tym roku są już za któtkie dnie na zrobienie takiej trasy, ale w przyszlym sezonie można by się wybrać B).

Napisano

A no to ja również witam wszystkich nie witanych(przezemnie:))

A i jeszcze jedno u was też taka mgła ? U mnie to widoczność tylko na jakieś 3 m ;)

Napisano

Może nie na 3m ale widoczność kiepska ;) Mgła od jakichś 2 dni nad Rzeszowem się unosi i z chęcią bym wieczorkiem śmignął na serpentynkę zobaczyć jak to z góry wygląda ;) Może ktoś chętny ;)?

Przypominam, że jutro koło 13 gdzieś rowerkujemy (to dla Rzeszowian) :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...