Skocz do zawartości

[Wypadek]Poszukujemy świadków wypadku

Rekomendowane odpowiedzi

W niedzielę 6 maja około 12 w południe wydarzył się wypadek rowerowy w którym ucierpiał Rafał Bujnowski PILNIE poszukujemy jakichkolwiek świadków tego wypadku, ponieważ Rafał wciąż jest nieprzytomny a przebieg wypadków ma ogromne znaczenie dla dalszego postępowania lekarzy i zdrowia Rafała. Proszę, po‌święć minutę i zapoznaj się z okolicznościami tego wypadku, MOŻE TAM BYŁEŚ?

Wszystko zdarzyło się około południa w niedzielę 6.05 na warszawskiej ścieżce rowerowej na Wale Międzeszyńskim, nieopodal ulicy Fieldorfa, przy samym wjeździe na Trasę Siekierkowską:

http://www.zumi.pl/,...ointY=52.218212

Z relacji osób trzecich, ale niestety nie bezpośrednich świadków wiemy, że o 12:20 na ścieżce już była karetka a Rafał był już wtedy w stanie głębokiej nieświadomości. Na samej nawierzchni ścieżki widać ślady gwałtownego hamowania o długości około 2 metrów, a także ślady czerwonej zdartej farby (Rafała rower ma biała ramę). W związku z tym podejrzewamy, że ktoś jeszcze brał udział w tym zdarzeniu. Wskazują na to również rozległe obrażenia Rafała - pęknięcia żeber, kości twarzoczaszki, liczne stłuczenia, które nie mogą być konsekwencją zwykłego upadku lub zasłabnięcia.

Jeśli ktoś zajechał mu drogę lub potrącił go a potem zostawił tam leżącego i nieprzytomnego - musimy go znaleźć!

Jeśli byłeś w tej okolicy tamtego dnia i widziałeś wypadek rowerzysty - daj nam znać - może to właśnie Rafała widziałeś?

Asia Bujnowska nr 519 434 254

sister000@facebook.com

Miałem dopisać na fb, ale napisze tu. Przy wale chyba są kamery, jak również na stacji bp może akurat któraś coś uchwycił, lub jakiś lokator w nowych blokach przy ul. jugosłowiańskiej widział przypadkiem zajście. Życzę powodzenia z znalezieniu sprawcy, bo ja przejeżdżam tamtędy minimum 2-3 razy w tygodniu i nie chciałbym być na miejscu poszkodowanego.

Miałem dopisać na fb, ale napisze tu. Przy wale chyba są kamery, jak również na stacji bp może akurat któraś coś uchwycił, lub jakiś lokator w nowych blokach przy ul. jugosłowiańskiej widział przypadkiem zajście. Życzę powodzenia z znalezieniu sprawcy, bo ja przejeżdżam tamtędy minimum 2-3 razy w tygodniu i nie chciałbym być na miejscu poszkodowanego.

O kamerach pamietamy, dzięki za uwagę o tych blokach, to się przyda!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...