77rpm Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Rama: Ns Bitch 14" (2008) Widelec: Spinner Ammo 178 Koło przód: Obręcz MTX 33, szprychy GT, piasta Dartmoor Fee Force, opna Kendy Koło tył: Obręcz MTX 33, szprychy GT, piasta Dartmoor Free Force, opona Kendy Hamulce: AVID Juicy 3, tarcze Avida Kierownica: Paco 810mm Mostek: BOB Stery: Dartmoor Sztyca: One Octane Siodło: Earth World Przerzutka: Shimano Sora Napinacz: LS HT czarny iscg 05/old Korba: Dartmoor Właśnie kupiony, jedzie do mnie i jedzie... jutro będzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 nie znam się na tym osprzęcie nic a nic ale rowery NS bardzo mi się wizualnie podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Fajny, fajny A Przerzutka to Sora ? Czy mi się tylko wydaje .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
77rpm
Rama: Ns Bitch 14" (2008)
Widelec:
Spinner Ammo 178
Koło przód:
Obręcz MTX 33, szprychy GT, piasta Dartmoor Fee Force,
opna Kendy
Koło tył:
Obręcz MTX 33, szprychy GT, piasta Dartmoor Free Force, opona Kendy
Hamulce: AVID Juicy 3, tarcze Avida
Kierownica: Paco 810mm
Mostek: BOB
Stery: Dartmoor
Sztyca: One Octane
Siodło: Earth World
Przerzutka: Shimano Sora
Napinacz: LS HT czarny iscg 05/old
Korba: Dartmoor
Właśnie kupiony, jedzie do mnie i jedzie... jutro będzie !
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.