znalazlemrower Napisano 9 Maja 2012 Napisano 9 Maja 2012 Piszę ten temat tutaj, bo nie mogę w giełdzie. W nocy, pomiędzy godziną 23 a 24, znalazłem rower w Zabrzu, okolice stadionu Górnika. Leżał bezpańsko w ciemnym zaułku, czekałem przy nim jakieś 15 minut, czy aby właściciel nie poszedł w krzaki, ale w okolicy nie było żywej duszy. Nie wiem, czy mam go na policję zawozić, ale aktualnie rozsyłam informację w internecie. Nie będę rozpisywał się na temat sprzętu, powiem tylko, że jest to droższy rower na moje nieznające się oko do cięższej jazdy. Specjalnie nie wstawiam zdjęcia, żeby potencjalny "Nie właściciel" nie sugerował się nim. A właściciel chyba będzie wiedzieć że zgubił swój sprzęt;) Jakby ktoś znał właściciela tego sprzętu proszę o kontakt mailowy: znalazlemrower1@o2.pl
grzegorzkm Napisano 9 Maja 2012 Napisano 9 Maja 2012 Piszę ten temat tutaj, bo nie mogę w giełdzie. W nocy, pomiędzy godziną 23 a 24, znalazłem rower w Zabrzu, okolice stadionu Górnika. Leżał bezpańsko w ciemnym zaułku, czekałem przy nim jakieś 15 minut, czy aby właściciel nie poszedł w krzaki, ale w okolicy nie było żywej duszy. Nie wiem, czy mam go na policję zawozić, ale aktualnie rozsyłam informację w internecie. Nie będę rozpisywał się na temat sprzętu, powiem tylko, że jest to droższy rower na moje nieznające się oko do cięższej jazdy. Specjalnie nie wstawiam zdjęcia, żeby potencjalny "Nie właściciel" nie sugerował się nim. A właściciel chyba będzie wiedzieć że zgubił swój sprzęt;) Jakby ktoś znał właściciela tego sprzętu proszę o kontakt mailowy: znalazlemrower1@o2.pl czesc na Twoim miejscu oddałbym go policji , jesli to rzeczywiscie nie jest tani rower to własciciel pewnie zgłosił kradzez lub sprawdz jeszcze na stronce bazie rowerow moze akurat zastał tam zarejestrowany http://bazarowerow.pl/ pozdro
znalazlemrower Napisano 9 Maja 2012 Autor Napisano 9 Maja 2012 czesc na Twoim miejscu oddałbym go policji , jesli to rzeczywiscie nie jest tani rower to własciciel pewnie zgłosił kradzez lub sprawdz jeszcze na stronce bazie rowerow moze akurat zastał tam zarejestrowany BazaRowerów.pl - centralny rejestr rowerów, darmowe zabezpieczenie przed kradzieżą pozdro Tak też zrobię Ale to albo jutro albo jeszcze dziś po południu, na razie sprawdzałem czy nie dałoby się tego zrobić bez tułania się na posterunek policji, stąd ogłoszenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.