mati102 Napisano 8 Maja 2012 Napisano 8 Maja 2012 Witam, dzisiaj przymierzałem się do Scott sportster 25 - 2011r. Znalazłem go na stronie sklepu na którym obręcze kół są koloru czarnego. W Internecie przeszukałem sporo zdjęć i wszędzie czarne, na filmikach czarne. Podjechałem do sklepu i obręcz koła jest biała, w sklepie jakoś nie skojarzyłem, że na fotkach są czarne i nie pytałem teraz zastanawia mnie dlaczego tak jest? Hm od razu mi tu podjeżdża jakimś spiskiem typu podmianka kół itp. Scott sportster 25 - Szukaj w Google
Obes Napisano 8 Maja 2012 Napisano 8 Maja 2012 Sprawdź po prostu jakie są zamontowane, policz szprychy.
mati102 Napisano 9 Maja 2012 Autor Napisano 9 Maja 2012 Napisalem rano maila do Scott polska i cisza. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Już wszystko wiem, w sklepie zostało podmienione bo inny klient nie chciał białych i dali mu z tego scotta czarne... dziwne.. no ale mają drugi rower w rozmiarze S i tam są z czarnymi i mogą podmienić. Ciekawe czy coś jeszcze podmieniali heh ;( A swoją drogą co myślicie o białych obręczach? bardzo się to brudzi i później fatalnie to wygląda?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.