Moki Napisano 8 Maja 2012 Napisano 8 Maja 2012 Witam. Nadszedł czas, kiedy dotarło do mnie, iż aktualny mój rower jest na mnie po prostu za mały. Mierzę 198cm i ważę ok. 95kg. Potrzebny mi rower do jazdy po mieście i czasami lesie po ubitych ścieżkach w stosunku ok. 60% (miasto) / 40% (las). Przede wszystkim zależy mi na wygodnej, turystycznej jeździe, tak więc tempo i prędkość schodzą na drugi plan. Budżet jest jeszcze bliżej nieokreślony. Nie chciałbym za bardzo przekraczać podanej kwoty (1500zł), jednak jestem zupełnie zielony w temacie, a nie chciałbym kupić roweru do całkowitej wymiany po 1 sezonie. Wizualnie podobają mi się rowery Kross'a. Na osprzęcie się niestety nie bardzo znam. Z góry dziękuję za udzieloną pomoc.
ProCombat Napisano 8 Maja 2012 Napisano 8 Maja 2012 Ja polecam oczywiście ze swojego doświadczenia Krossa Level A2 . Jest to najlepszy stosunek ceny do jakości . Zapraszam do mojego garażu : mam A2-ke
Moki Napisano 9 Maja 2012 Autor Napisano 9 Maja 2012 Dzięki za szybką odpowiedź. Rower fjany, jednak zastanawiałem się nad czymś bardziej cross'owym/trekking'owym. Poza tym Nie wiem, czy znalazłbym go z dostatecznie dużą ramą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.