Skocz do zawartości

Uniwersalny rower do 500zł

Rafal1980

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Wszystkich.

Lato tuż,tuż i chciałbym zakupić uniwersalny rower

Taki nad jezioro,do lasu, trochę po mieście.

Czytałem,że wielkość ramy w stosunku do wzrostu ma znaczenie, mam 178cm 75kg.

Myślałem o rowerze firmy DUNLOP

http://allegro.pl/rower-gorski-mtb-dunlop-2012-26-gratisy-i2326091568.html

Co sądzicie o tym modelu?

Może jakieś inne propozycje?

Rower nie powinien przekroczyć kwoty 500zł

Z góry dzięki za pomoc.

Napisano

Rozejrzyj się lepiej za czymś używanym jeśli dysponujesz kwotą 500zł. Koniecznie też ze sztywną ramą, bo nie kupisz porządnego używanego fulla w tej kwocie. Wszystko to byłyby tanie rowerki które mają wysokie predyspozycje do rozpadnięcia się po miesiącu :) Na używki proponuję popolować na allegro lub na pobliskiej giełdzie rowerowej,gdzie jest pełno używanych rowerów( przeważnie z Niemiec) i czasem można coś wartościowego znaleźć.

Napisano

Dokładnie - to nie łatwe znaleźć dobry rower w tej cenie. Musisz posiedzieć poszukać trochę np na allegro, ale musisz mieć dużo szczęścia,żeby upolować coś wartościowego. W każdym razie będzie wymagało to dużo czasu( no chyba,że masz naprawdę niesamowite szczęście i znajdziesz od razu), więc musisz sam się porozglądać.

Napisano

Heh... Chyba trochę sprowadziliście mnie na ziemię.

Od ładnych kilku lat sprzedaję elektronarzędzia i wiem,że cena nie bierze się z powietrza, nie jest także widzi mi się sprzedawcy.

Miałem jednak maleńką nadzieję, firma Dunlop dobrze się kojarzy.(ale z drugiej strony Bosch też się dobrze kojarzy a nie lubię proponować klientom narzędzi z tej stajni)

No cóż, pomyślę, poszukam, jak coś znajdę prześlę linka.

Dzięki za pomoc

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...