mrpawel Napisano 15 Marca 2006 Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 http://www.allegro.pl/item91554140_kaseta_...super_cena.html Witam Kolega nosi się z zamiarem zakupu nowego napędu 9 rzędowego ( wiosna idzie, sezon się zbliża )Znalazł ten zestaw. Czy ktoś z Was używał go? Jak się spisuje. Kumpel jeździ XC, czasem troche lubi poświrować na gumie Lub ewentualnie jaki zestaw polecacie w podobnej cenie pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snaketg Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 przejechałem na takim zestawie 3,5 tyś km w jednym sezonie. dbałem o czystośc łańcucha i nie miałem żadnych problemów. taki zestaw miałem w fabrycznie kupionym rowerze. teraz zmieniłem łańcuch na sram pc-49 i zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longbow Napisano 21 Marca 2006 Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 mam kasete deore tylko z 2 lańcuchami XT. Zrobiłem na niej na razie 4000 głównie po bezdrożach beskidu sądeckiego i slady zużycia sa jak na razie minimalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 21 Marca 2006 Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 A ja polecam łańcuch Pc-59 oraz kasetę Pg-950, w sumie na Allegro kolega wyda za taki zestaw 128 złoty, a większość forumowiczów poleciło by tobie napęd Sramowski a nie Shimanowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 24 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 128? ja znalazłem za 135 Ale to już nieduża różnica. dzięki jak zakup będzie zrealizowany i zamontowany to powiem na co padł wybór, i jak się on sprawdza pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.